Herkules Park i Skien

Gjennom en 10 års periode har vi bygget til sammen 160 leiligheter på Herkulesområdet. Denne gangen skal vi bygge på det vi tenker er «indrefileten» på området, Herkules Park.

Denne tomten har de kvalitetene som folk er ute etter i dette området tror vi. Her får du fantastisk utsikt over byen og det flotte landskapet mot nord, vannkontakt, gode solforhold, den grønne parken, nærheten til sentrum og handelssenteret Herkules.

Klosterfoss Utvikling AS er et selskap eiet av Peab Eiendomsutvikling og Citycon.

Nye hjem ved vannet
I grønne og rolige omgivelser ved Hjellevannet skal vi bygge nye og moderne kvalitetsleiligheter med en helt unik utsikt. Flotte balkonger og terrasser.

De fleste har to, en mot nord og en mot syd. Åpne og gjennomgående planløsninger og heis direkte til p-kjeller. Grønne og parkmessige uteområder mot vannet. Dette er bare noen av de attraktive fasilitetene Herkules Park kan by på. Vi har leiligheter i varierende størrelser fra 67-130 kvm BRA, som vi tror passer våre kunder.

Totalt vil prosjektet bestå av 85 solrike boliger fordelt på fire leilighetsbygg.Første byggetrinn består av to bygg med til sammen 40 leiligheter inkludert en fellesleilighet. Fellesleiligheten kan benyttes av beboerne i borettslaget til aktiviteter, møter, overnatting og liknende. Dette kan bli en naturlig møteplass mellom beboerne hvor man danner nye bekjentskap og har det hyggelig sammen. Leiligheten kan også leies til ulike arrangementer dersom det er behov for ekstra plass for beboerne i borettslaget.

Med innholdsrike og populære Herkules Senter rett på baksiden av boligen, og med gangavstand til byen, er det knapt mulig å bo mer praktisk i Skien. Her bor du ikke bare flott med fantastiske solforhold – her bor du også inærheten av alt.

Omgitt av historie
Idyll og båtliv på Hjellevannet, i Telemarkskanalen og på Skienselva. I Herkules Park er du omgitt av vannveiene som skapte byen og ga den liv. Fra det grønne parkområdet utenfor leiligheten går gangbrua over til Klosterøya, et område fullt av historie, utvikling, transformasjon og fremtid. Fra nonnekloster til bergverksdrift, fra herregård til trelast og papirindustri, og i senere år en fullstendig transformasjon til attraktivt bolig- og rekreasjonsområde sør for sentrum.

Ansvarlig megler
Sørmegleren Telemark AS orgnr: 918 067 116
Cappelensgate 10, 3722 Skien

Jørgen Thorkildsen
Telefon: +47 97175664
jt@sormegleren.no

Utvikler/byggherre
Klosterfoss Utvikling AS

Kontaktperson

Trond Nygård

Prosjektleder Peab Eiendomsutvikling

Telefon: +47 406 29 988
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.