Prestegårdsgate BRL, Skien

Med en fantastisk beliggenhet og flotte solforhold på toppen av Skien skal vi bygge 20 nye leiligheter i Prestegårdsgate Borettslag

Et unikt prosjekt for deg som ønsker en bynær og lettere tilværelse i ny og praktisk leilighet samtidig som du har flotte turområder rett utenfor døren. Prosjektet blir organisert som et privat borettslag hvor kjøperne eier borettslaget i sammen. Man trenger ikke medlemskap i SBBL eller PBBL. 

Fra 76 til 135 kvm.
Leilighetene blir åpne, lyse og moderne med store og fine terrasser. Det er heis (båreheis) fra garasjekjeller til alle leilighetsnivåer med inngang fra svalegang. 

Med Prestegårdsgate Borettslag sin unike beliggenhet inntil Lundedalen er det bare noen få minutters gange til Skien sentrum, serveringssteder, Ibsenhuset, kino og vernede turområder både i Lundedalen og på Bakkestranda.  

Det er lagt stor vekt på gode og effektive planløsninger med minst mulig gangarealer og mest mulig oppholdsarealer kombinert med riktig antall funksjoner. Alle leiligheter har romslige terrasser med gode lysforhold.

Det er lagt stor vekt på god kvalitet og at den enkelte kjøper kan være med å påvirke sin leilighet i forhold til fargevalg, overflater, kjøkkenløsninger, baderomsinnredning, flis, parkett etc. Innredning som velges må tilpasses byggets utforming etter nærmere avtale med utbygger. Opplegg for vann, avløp og ventilasjon kan ikke flyttes i leilighetene på grunn av fastlagte gjennomføringer i bygget.

 

Beskrivelse
20 nye leiligheter
Kunde
Telemark Vestfold Utvikling AS
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.