Storelvahallen, Tromsø

Peab Bjørn Bygg skal bygge ny normalhall på Storelva utenfor Tromsø. Dette er en etterlengtet hall for beboerne på Kvaløya, og det har vært jobbet i mange år med å få realisert prosjektet. Byggherre er Tromsø kommune, og kontraktsummen er på 45 MNOK.

Prosjektet består av en idrettshall med garderober, lager og sosiale rom. Bygget er i hovedsak på et plan, men deler av bygget er to etasjer. Bygget består av bæresystem i stål, hulldekker i etasjeskillere og tak av selvbærende stålplater. Yttervegger av bindingsverk med spilekledning i tre.

Peab Bjørn Bygg ble valgt etter en tilbudskonkurranse i juli 2019, og prosjektet gjennomføres som en utførelsesentreprise. Planlagt oppstart er mai 2020.

-Dette er et viktig prosjekt for DK Næring, og en fin fortsettelse for oss etter at Lerøyhallene blir overlevert forteller prosjektleder Morten Andreassen. - Som samfunnsbygger er vi stolt over å få bygge idrettshaller for barn og unge der de bor og går på skole, og på den måten bidra til at lokalsamfunnene utvikles.

Beskrivelse
Nybygg
Byggetid
2020-2021
Kontraktssum
45 MNOK
Kunde
Tromsø kommune
Arkitekt
Link Arkitektur

Byggeplasskamera

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.