Stikningsingeniør / stikningsleder

Søkes til Bergen

Vi trenger å forsterke Peab Anlegg AS og søker derfor stikningsingeniør / stikningsleder.

Peab Anlegg Distrikt Vest søker etter stikningsingeniør/stikningsleder.

Vi ser etter deg som har erfaring fra anleggsbransjen, med interesse for geodesi, teknologi og anleggsdrift. 

Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Bergen. Lokasjon for stillingen vil være ute på prosjekt, i hovedsak i og rundt Bergen. Som ansatt inngår du i en faggruppe for stikningsarbeid i Peab Anlegg Vest og stillingen rapporterer til stikningssjef i Distrikt Vest.

I Peab vil du jobbe tett med prosjektledelsen på større og mindre prosjekter fra oppstart til avslutning. Du vil selv, eller sammen med annen stikningsingeniør/stikningsleder arbeide med modellbehandling, produksjonsstikking, maskinstyring, mengdeberegning, målebrev og dokumentasjon for prosjektet.

Ønskede kvalifikasjoner og erfaringer:

Vi søker personer med relevant bachelor / master / teknisk fagskole, men dyktighet og erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Vi ser at du har interesse og erfaring med: 

- Stikningsarbeid av veg og konstruksjoner, med underliggende infrastruktur i bakken

- Gemini Terreng til behandling av modellgrunnlag, og innmålinger til produksjon, dokumentasjon og masseberegning

- Kontraktsforståelse fra prosesskoden og NS3420

- Maskinstyringsdata for produksjon og maskinmålinger

- Droneflygning og behandling av bilder med fotogrammetri

- Førerkort klasse B

- God formuleringsevner på norsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

Vi vektlegger personlige egenskaper, men det er viktig for oss at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig. Ellers er det viktig at du er nøyaktig, ryddig, strukturert og smart.

Hva vi kan tilby:

I Peab Anlegg AS får du spennende utfordringer i et Nordisk selskap i vekst. Du vil oppleve å få en reell innflytelse, god takhøyde for diskusjoner og kort vei til beslutninger. Vi har stort fokus på et godt, sosialt arbeidsmiljø med respekt for hverandre, våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har godt omdømme, godt nettverk og stor variasjon i våre oppdrag. Betingelsene er konkurransedyktige.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt stikningssjef for distrikt Vest Christian S. Lund på telefon +47 98 47 50 46.

Søknadsfrist 31.08.2022

Peab er Nordens samfunnsbygger med 15 000 medarbeidere og en omsetning på 61 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert ved Nasdaq Stockholm.

Flere ledige stillinger