Geotekniker

Søkes til Trondheim

Brenner du for geoteknikk? Ønsker du en hands on hverdag hvor du er en viktig bidragsyter for å optimalisere gjennomføring av utbyggingsprosjekter? Da er du den vi ser etter!

Peab Anlegg arbeider målrettet med kompetanse innenfor geoteknikk, og styrker nå vår geotekniske kompetanse i Peab Anlegg i Norge. Vi søker deg med erfaring innenfor geoteknikk og geokonstruksjon til vår avdeling i Trondheim. Rollen vil være med å utvikle god løsninger for planlegging og gjennomføring av Norges første IPL- kontrakt (integrert prosjektleveranse).

Som geotekniker er du med å forme hvordan vi skal jobbe med geotekniske problemstillinger gjennom å etablere satsningsområdet i Peab Anlegg i Norge. Hos oss får stor frihet og gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe bredt med alt fra praktisk støtte i prosjektene, avanserte geotekniske beregninger og prosjekteringsledelse ved kjøp av konsulenttjenester i totalentrepriser. Gjennom det tette samarbeidet med produksjonen tilrettelegger du for stadig utvikling og optimaliserte løsninger.

Kvalifikasjoner og egenskaper

 • Sivilingeniør eller tilsvarende høyere utdanning innen geoteknikk
 • Erfaring med geokonstruksjon
 • Relevant erfaring, erfaring fra anleggsbransjen er en fordel
 • Brennende interesse for geoteknikk
 • Har stort driv og engasjement, og et ønske om å bidra til utvikling igjennom et kvalitetsbevisst og kreativt samarbeid
 • Gode kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og muntlig
 • Selvstendig, grundig og proaktiv

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet innebære

 • Ansvar for å sikre og forankre effektive løsninger i anbud og prosjektering
 • Tilby teknisk spisskompetanse til produksjonen
 • Tilby spisskompetanse på tekniske problemstillinger
 • Samarbeide og koordinere med andre fagområder for å sikre utvikling av gode og helhetlige løsninger
 • Være en kompetent bestiller av eksterne teknikk- konsulenter
 • Drive utvikling og markedsovervåkning

Arbeidssted vil primært være i Trondheim, med mulighet til å arbeide over hele Norge og Sverige, både på lokalt og på distanse.

Søknader behandles fortløpende.

Vi håper du er vå nye kollega, og ser frem til å motta søknaden din!

 

Peab -Nordens samfunnsbygger.
Som ansatt i Peab blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I Peab er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte. Våre verdier ligger som en grunnstein for hvordan vi som ledere og medarbeidere opptrer, og for oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. Hos oss får stor frihet og gode utviklingsmuligheter.

Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss? 

 

Søknadsfrist 28.04.2019


Karen E. Hammer, HR- Sjef, Peab Anlegg

Telefon: +47 98486970

Flere ledige stillinger

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.