Studenter

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg tidlig i studiet. Dette kan enten være gjennom sommerjobb eller samarbeid om prosjekt- eller masteroppgave.

Ved å ha sommerjobb i Peab over flere år får du en progresjon i oppgaver og mer ansvar fra år til år. Vi ønsker at studenter som har sommerjobb også skriver prosjekt- og /eller masteroppgave for Peab.

Vi reiser jevnlig ut på skoler og studiesteder for å delta på bedriftspresentasjoner og jobbmesser. Oppsøk vår stand eller delta på en bedriftspresentasjon, så får du et innblikk i hvem vi er og hvordan vi arbeider. Du får vite mer om vår fadderordning,  vårt introduksjonsprogram og hvilke karrieremuligheter vi tilbyr.

Du får også treffe noen av våre nyansatte og studenter som har hatt sommerjobb hos oss.

Kontaktpersoner

Møt oss

Peab deltar hvert år på flere karriere- og næringslivsdager ved universiteter og høyskoler.

Ved å besøke våre stands og delta på Peabs informasjonsmøter får du mulighet til å bli kjent med Peab. Lær mer om hvordan vi arbeider, vårt studentprogram og hvilke karrieremuligheter vi kan tilby. Du vil også få treffe noen av våre nyansatte og nyutdannede som forteller om hvordan det er å jobbe i Peab.

Vårt mål er å rekruttere gode kandidater til spennende og utfordrende prosjekter i fremtiden. De som melder sin interesse kan gjøre en avtale om intervju med en av våre rekrutterere, for mulig fast jobb eller sommerjobb. Ta gjerne med CV og karakterutskrift.

Møt oss:

  • Sted, dato