Solligrenda, Tromsø

Peab - Bjørn Bygg er stolte av å presentere et nytt boligprosjekt i Tromsø. En vital bedrift inne i sitt 94. år i landsdelen, er vi nå glade for å vende tilbake til våre historiske røtter og bygge små trivelige trehus for aktive mennesker, spesielt tilpasset de yngste av våre samfunnsborgere.

Prosjektet har vi jobbet frem sammen med vår samarbeidspartner Senja Element AS, og vi er i alle fall begeistret over det vi har fått til, håper du blir det samme. Sammen med våre mange hundre lokalt ansatte håndverkere og lærlinger, så kan vi love et prosjekt med fokus på faglig stolthet og kvalitet for deg som fremtidig boligeier.

Solligrenda består av eneboliger i kjede og rekkehus, leiligheter med 1 til 3 soverom, og selges som selveierbolig med eiet tomt.

Prosjektet består av inntil 72 boenheter fordelt på 52 bygg. Prosjektet blir gjennomført i to eller tre byggetrinn. Første byggetrinn har totalt 30 boenheter fordelt på 24 hus, mens resterende byggetrinn har maksimalt 42 boliger fordelt på 28 hus. Ved ferdigstillelse vil byggetrinnene fremstå som et helhetlig byggefelt.

Byggherre
Kaldslettneset AS

Beskrivelse
Boliger

Prosjektets hjemmeside

Kontaktperson

Bente Marie Hoseth

Prosjektutvikler Peab Eiendomsutvikling Nord

Telefon: +47 957 44 226
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.