Eiendomsutvikling

Peab Eiendomsutvikling er prosjektutvikleren og byggherren i Peab. Vi er en moderne og fremtidsrettet utbygger med solid erfaring innen eiendomsutvikling.

Peab er et stort nordisk konsern med bredt sammensatt og tverrfaglig kompetansemiljø. Vi er opptatt av å utvikle nye konsept- og produktløsninger som tilfredsstiller stadig økende krav til miljøeffektivitet og lønnsomhet i alle kritiske faser av akkvisisjons- og utviklingsprosessen.

Gitt vår bakgrunn og leveransebredde, er vi også opptatt av å rendyrke muligheter innen kombinasjonsprosjekter i grensesnittet mellom bolig- og næringssegmentene, samt rehabiliteringsprosjekter. Vi sikrer god gjennomføringsevne i våre prosjekter ved å ha markedsinnsikt og finansiell styrke.

Boligutvikling
Vi besitter god kompetanse på alle ledd i utviklingsprosessen; vurdering og kjøp av tomter, regulering, utvikling og ledelse, markedsføring og salg. Peab Eiendomsutvikling er en moderne og fremtidsrettet utbygger med solid erfaring innen eiendomsutvikling.

Vi utvikler og selger boliger i noen av landets største byer og andre områder med stor befolkningsvekst.

Næringsutvikling
Vår underliggende strategi fokuserer primært på eiendomssegmentene for kontor og hotell. Vi ønsker å utvikle både nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Vi vurderer også andre utviklingsmuligheter innen eiendomssegmenter som handel, lager/logistikk, samt undervisnings- og omsorgsbygg (OPS).

Vi har et godt og tverrfaglig miljø på bolig- og næringsutvikling, så et av våre fortrinn er gjennomføringsevne i forbindelse med denne typen kombinasjonsprosjekter.

 

Boliger for salg

Nedre Holtet, Harstad

Gå til nedreholtet.no

Storsvingen, Hammerfest

Gå til storsvingen.no

Fløifjell, Tromsø

Mer om Fløifjell, Tromsø

Himmel & Hav, Tromsø

Mer om Himmel & Hav, Tromsø

Solligrenda, Tromsø

Mer om Solligrenda, Tromsø

Trondheimsveien 113, Oslo

Mer om Trondheimsveien 113, Oslo

Yes Heim, Jessheim

Mer om Yes Heim, Jessheim

Kontaktpersoner

Henning Hanevold

Adm dir Peab Eiendomsutvikling Østlandet

Telefon: +47 917 86 020

Stig Tore Johnsen

Adm dir Peab Eiendomsutvikling Nord-Norge

Telefon: +47 913 06 411