Om Peab

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en årlig omsetning på 50 milliarder kroner.

Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne i Sverige. Aksjen er børsnotert ved NASDAQ Stockholm.

I Norge har Peab 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,6 milliarder kroner.

 

Organisasjon

Forretningsområde Bygg

Bygg gjennomfører alt fra nyproduksjon av boliger og offentlige og kommersielle lokaler til rehablitering og ombyggings- og påbyggingssarbeider, i tillegg til byggservicetjenester.

Forretningsområde Anlegg

Anlegg bygger og vedlikeholder veier, jernbane og broer både i det lokale anleggsmarkedet og i større nordiske infrastrukturprosjekter. Utfører også drift og vedlikehold av gater og veier.

Forretningsområde Industri

Industri leverer blant annet betong, asfalt, grus og pukk, samt kraner og maskiner til eksterne kunder og øvrige forretningsområder i Peab.

Forretningsområde Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling har ansvar for Peabs oppkjøp, utvikling, forvaltning og salg av boliger og kommersielle eiendommer. Boligutvikling retter seg i hovedsak mot private konsumenter, mens eiendomsutvikling retter seg mot tomteeiere.

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.