Trondenes boligpark, Harstad

Trondenes boligpark ligger i rolige, naturskjønne omgivelser bare få meter fra havet, Samtidig som det er nært til det meste av det du trenger. En unik kombinasjon.

Mange har drømt om å få bo på Trondenes med nærhet til havet og med en panoramautsikt som skifter hele døgnet, 365 dager i året.

Det å bo nært havet samtidig som du ser byens lys og skyline gjør opplevelsen større. Og nærheten til sentrum og byens tilbud forsterkes gjennom Stien langs sjøen, et forbedret kollektivtilbud og om kort tid også kilometervis med sykkelstier.

Årstidene vil variere og begeistre deg hver dag. I tillegg slipper du å tenke på vedlikehold, snømåking og hagestell. Med fredelige omgivelser, omgitt av vakker natur har Trondenes boligpark en unik beliggenhet.

Trondenes boligpark består av fem hus med totalt 47 moderne, lyse og praktiske leiligheter. De tre første husene med totalt 27 leiligheter er allerede tatt i bruk. Nå i siste byggetrinn kommer det to nye hus med ti leiligheter i hver blokk. På vestsiden vil det bli sykkelparkering, uteboder og 18 biloppstillingsplasser i carport, to plasser blir ute på fellesområdet. Det er fin adkomst til parkeringsplassene fra Trondenesvegen.

Leilighetene er svært arealeffektive. Her er det tenkt på detaljer og funksjonalitet i hver eneste kvadratmeter. Alle leilighetene får også romslige balkonger med særdeles god utsikt og magiske lysforhold. Hver leilighet får en sportsbod på ca. fem kvadratmeter.

Når vi nå skal gå i gang med siste byggetrinn i Trondenes boligpark vil enda flere få muligheten til å oppleve drømmestedet på Trondenes.

Les mer på trondenesboligpark.no.

Beskrivelse
20 leiligheter
Byggetid
2018
Kunde
Firkanten Eiendom AS
Arkitekt
A3 Arkitektkontor AS

Finn din nye leilighet

Les mer om prosjektet, se beliggenhet, finn din bolig, last ned prospekt med mer.

Salgsside for Trondenes boligpark
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.