Hotell og restaurant

Peab har bygget flere hoteller og restauranter i våre regioner, både nybygg og påbygg og rehabilitering.

Se eksempler å prosjekter innen hotell og restaurant under. Besøk prosjekter i bygg for å se flere prosjekter.

MAX Burger, Skien

Peab har bygget konseptrestaurant for MAX på Nenset mellom Skien og Porsgrunn. Kontrakten var på 17 millioner kroner eks. mva.

The Lodge, Trysil

Peab har bygget 57 leiligheter, The Lodge på Trysilfjellet, sentralt plassert på Turistsenteret Trysil.

Skistar Lodge Hemsedal Suites

Peab har bygget 100 leiligheter for fjellturisme i Hemsedal. Skistar Lodge Hemsedal Suites er fem etasjer høyt og har beliggenhet ved foten av Hemsedalsfjella. Totalt areal er 13 700 m2, og det er 600 utleiesenger i komplekset.

Smarthotel, Hammerfest

Peab - Bjørn Bygg har bygget Norges fjerde Smarthotel. Hotellet ligger i Hammerfest sentrum, og er 4400 kvadratmeter stort. Det er 165 rom fordelt på 146 standardrom og 19 rom tilpasset funksjonshemmede.

Scandic Fornebu

På oppdrag fra IT-Fornebu Eiendom AS har Peab bygget nytt hotell for Scandic på Fornebu. Hotellet er på ca 15 000 m2, og inneholder suiter, spa-avdeling, parkeringskjeller samt en energisentral for Fortum Fjernvarme AS.

Restaurant Onda

Peab har bygget nye restaurant Onda på Tingvallautstikkeren - et signalbygg for Aker Brygge og et viktig element i områdets nye identitet. Bygget er spektakulært med en betydelig visuell profil, karakterisert av hovedmaterialene tre og glass.