Hotell og restaurant

Peab har bygget flere hoteller og restauranter i våre regioner, både nybygg og påbygg og rehabilitering.

Vi har bygget Skistar Lodge Hemsedal Suites, Smarthotel i Hammerfest, Scandic Fornebu, restaurant Onda på Aker brygge og mange flere. Besøk prosjekter i bygg for å se flere prosjekter.

Skistar Lodge Hemsedal Suites

Peab har bygget 100 leiligheter for fjellturisme i Hemsedal. Skistar Lodge Hemsedal Suites er fem etasjer høyt og har beliggenhet ved foten av Hemsedalsfjella. Totalt areal er 13 700 m2, og det er 600 utleiesenger i komplekset.

Smarthotel, Hammerfest

Peab - Bjørn Bygg har bygget Norges fjerde Smarthotel. Hotellet ligger i Hammerfest sentrum, og er 4400 kvadratmeter stort. Det er 165 rom fordelt på 146 standardrom og 19 rom tilpasset funksjonshemmede.

Scandic Fornebu

På oppdrag fra IT-Fornebu Eiendom AS har Peab bygget nytt hotell for Scandic på Fornebu. Hotellet er på ca 15 000 m2, og inneholder suiter, spa-avdeling, parkeringskjeller samt en energisentral for Fortum Fjernvarme AS.

Restaurant Onda

Peab har bygget nye restaurant Onda på Tingvallautstikkeren - et signalbygg for Aker Brygge og et viktig element i områdets nye identitet. Bygget er spektakulært med en betydelig visuell profil, karakterisert av hovedmaterialene tre og glass.

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.