Biltema, Sortland

Biltema ligger vakkert plassert på Sortland, ved brufoten, med utsikt over Sortlandssundet.

Bygget er i en etasje. Hoveddelen har et bruksareal på 3000 m2 og inneholder butikk, lager, garderober, kontorer og personalrom.

Mesanin for tekniske installasjoner i 2. etasje er på 80 m2

Bygget er ført opp med plass-støpte fundamenter, støpt gulv på grunn, bæreverk av stål, hulldekker i etasjeskiller og TRP i tak. Yttervegger av prefabrikkerte Paroc sandwichelementer. Innvendige vegger av stålbindingsverk og gipsplater, samt Paroc mot butikk Yttertak er bygd opp med isolasjon og falloppbygging på TRP og et lag Sarnafil Protan.

Innvendig er det lagt fliser på butikkdel. Den sosiale kjerne har vinylbelegg gulv, systemhimling, og alle vegger er malt eller kledt med våtromsbelegg. Dører er levert glatt høytrykks-laminat. Vinduer i aluminium.

Beskrivelse
Nybygg
Byggetid
2017
Kontraktssum
33,1 MNOK eks mva
Kunde
KG Øra AS
Arkitekt
Bygg Engeneering
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.