Blinken, Lørenskog

Peab har bygget fire boligblokker som kalles Blinken for Selvaag Bolig på Lørenskog Stasjonsby til en kontraktssum 135 millkoner kroner.

Boligprosjektet Blinken har bestått av to-, tre- og fireroms leiligheter med underliggende parkeringskjeller. Byggestart var januar 2017, og boligene ble overlevert i august 2018. Peab har vært totalentreprenør i prosjektet, som har et bruttoareal på 9450 m2.

– Prosjektet har vært som skreddersydd for Peab. Vi har gode erfaringer med Selvaag Bolig, og er glade for å få tillit til å gjennomføre nok et boligprosjekt for dem, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i Peab.

God kvalitet
Lars Lund Mathisen i Selvaag Bolig mener Spor Arkitekter har gjort en god jobb med designet av prosjektet og han skryter også av totalentreprenøren Peab som han mener har levert håndverk av god kvalitet

– I likhet med andre utbyggere har vi null feil som mål, og det greier Peab. Det blir mye enklere for alle når vi slipper omfattende runder med etterarbeider, fremhever han.

– Det virker som Peab har samarbeidet med leverandører som hadde kvalitetsnivået inne, tilføyer arkitekt Abbi Nilssen.

Beskrivelse
Nybygg boligblokker
Byggetid
2017-2018
Kontraktssum
135 MNOK
Kunde
Selvaag Bolig
Arkitekt
Spor Arkitekter
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.