Flerbrukshuset Café Arena på Trysil

Peab har bygget det nye flerbrukshuset Café Arena for byggherre Trysilfjellet Golf AS. Oppdraget var en totalentreprise på ca. 10 millioner eks mva.

​​​​​Café Arena ligger ved Trysil Golfbane på Trysilfjellet Arena, og har både golfshop, restaurant, lounge og dusjmuligheter.

Kort byggetid
Byggeprosjektet ble gjennomført som en totalentreprise i samspill med Trysilfjellet Golf AS som eies av Trysil Prosjektinvest AS, Trysilfjell Utmarkslag og Skistar.

Prosjektering startet høsten 2018, og oppstart på byggeplassen var februar i 2049. Til tross for kort byggetid og betongarbeid på vinterstid, ble bygget overlevert til avtalt tid den 28. juni i 2019 uten anmerkninger.

Helårsåpent
Det eldre bygget til Café Arena var ikke i god nok stand, og hadde ikke kapasitet til å håndterte driften av golf og minigolf hele året.
Det nye bygget på rundt 390 kvadratmeter skal ta imot den økende trafikken på sommerstid.

Bærekonstruksjonen består av limtre, og taket er svingt og strekker seg ut over uteservering med flere synlige limtresøyler. Det høyeste takpunktet er på ca. seks meter.

Trysilfjellet Golf AS har fått et veldig pent bygg med ny flott restaurant som skal være helårsåpent. Golfturismen i Trysil har fått seg ett ordentlig løft.

Prosjektleder i Peab har vært Dennis Strandberg. 

 

Beskrivelse
Nybygg
Byggetid
Februar 2019 - juni 2019
Kontraktssum
10 MNOK eks. mva
Kunde
Trysilfjellet Golf AS
Arkitekt
Arkitektbua AS og Bjørnstad Prosjektering AS