Øren flerbrukshall, Drammen

For 44 millioner kroner har Peab bygget Øren flerbrukshall for Drammen Eiendom KF. Barn og unge kan benytte en nytt og moderne anlegg for innendørs idrett.

− Vi er utrolige glade for å ha blitt tildelt denne kontrakten. Det er motiverende å gå i gang med et bygg som vi vet at både store og små i lokalmiljøet gleder seg til å ta i bruk, sier distriktssjef Jan Petter Hansen i Peab.

Flerbrukshallen er en av flere byggprosjekter som vil fornye og forbedre området rundt Øren skole. I tillegg til ny flerbrukshall planlegges nye lekeområder, utvidet kunstisbane, nytt kunstgress på Ørenbanen og et nytt skolebygg.

− Hallen er oppført på området der fotballbanen og skolen ligger. Det betyr at vi måtte vektlegge ekstra stor vekt på HMS-arbeidet, spesielt for utomhusarbeidene, påpeker Hansen.

Den nye hallen er på totalt  2300 kvadratmeter stor. I underetasjen er det garderobeanlegg. I første etasje er det bygd en full håndballbane. Det er mulighet for å dele håndballbanen med skillevegg, slik at den kan benyttes som to gymsaler.

I den ene enden av hallen er det bygget en teleskoptribune med plass til 360 personer. I andre etasje finnes det styrkerom og galleri med tilskuerplasser.

Les mer om Øren Flerbrukshall på bygg.no.

Beskrivelse
Nybygg flerbrukshall
Byggetid
2016-2017
Kontraktssum
44 MNOK eks mva
Kunde
Drammen Eiendom KF
Arkitekt
Architechtopia AS