Signaturen og Sjøfront II, Tønsberg

Peab har vært totalentreprenør på boligprosjektene Signaturen og Sjøfront trinn II på Kaldnes brygge i Tønsberg for Selvaag Bolig. Kontraktssummen var på ca. 147 millioner kroner.

Signalbygg i Tønsberg
Signaturen er et signalbygg på Kaldnes brygge i Tønsberg. Det 13 etasjer høye leilighetsbygget ble tegnet av Spir Arkitekter, og besto av totalt 24 leiligheter. Størrelsen på leilighetene var fra 1-roms på 38 kvadratmeter opp til 5-roms på 195 kvadratmeter. Samtlige med balkong eller terrasse.

Sjøfront trinn II besto av 24 leiligheter fordelt på to seks etasjers boligblokker. Leilighetene var fra 59 til 115 kvadratmeter store. De fleste var gjennomgående med to balkonger.

Signaturen ble utført med dekker og bærevegger i plasstøpt betong, mens de lavere blokkene i Sjøfront trinn II ble bygget med prefab-elementer i betong. Fasademateriale ble i hovedsak enten tegl eller pussede flater, kombinert med fasadeplater.

Vannbåren oppvarming
Signaturen og Sjøfront trinn II ble utstyrt med fjernvarme fra Skagerak Varme, som leverte varmt vann til oppvarming og varmt forbruksvann. Boligene ble oppvarmet generelt med vannbåren varme i gulv. Unntak er baderom som ble levert med elektrisk varme i gulv, for komfortvarme gjennom hele året.

Beskrivelse
Nybygg leiligheter
Byggetid
2017-2018
Kontraktssum
147 MNOK
Kunde
Selvaag Bolig
Arkitekt
Spir Arkitekter