Søster Mathildes gate 22-32 Lørenskog

Peab har overlevert den siste leiligheten på Selvaag Boligs prosjekt i Søster Mathildes gate 22-32 på Lørenskog.

Peab ble valgt som totalentreprenør for prosjektet i august 2012, og våren 2013 startet grunnarbeidene. Prosjektet består av totalt 138 leiligheter fordelt på seks blokker. Det er parkeringskjeller under alle blokkene. Kontraktssummen er på 257 MNOK eks. mva, og total størrelse på prosjektet er 22 000 kvm.

En måned før skjema
Prosjektleder Anton Salvesen forteller at prosjektet kom sent i gang, men at fremdriften og tempoet har vært god. Første byggetrinn ble levert i august 2014, andre byggetrinn i oktober, tredje byggetrinn ved årsskiftet, og i dag er hele prosjektet overlevert.

God logistikk en suksessfaktor
Med beboere som flyttet inn i august 2014, og med byggingen av parkeringskjeller under alle blokkene har god logistikk og riggplass vært en viktig suksessfaktor.

Vi har fulgt detaljerte leveringsplaner, og hatt faste sykluser for leveranser. Vi har også hatt egne riggmenn, som har håndtert alt fra varemottak, truckkjøring og vedlikehold av verktøy til sikring av byggeplassen, lys, ledninger, strøing og snørydding, forteller produksjonsleder Ann Kristin Engen.

Beskrivelse
Nybygg leiligheter
Byggetid
2013-2015
Kontraktssum
257 MNOK eks mva
Kunde
Selvaag Bolig