Vøyen Hageby, Vøyenenga

Peab har ferdigstilt 68 leiligheter og utført grunnarbeidet for 29 rekkehus på det første av flere byggetrinn i feltutbyggingen Vøyen Hageby på Vøyenenga i Bærum

Naturbetong Eiendomsutvikler har stått for utviklingen av prosjektet, og Peab har signert kontrakt som totalentreprenør. Kontraktens verdi var på 124 millioner kroner.

Prosjektet er en del av første byggetrinn på Vøyen Hageby, og består en boligblokk med 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. Det blir balkong, heis og parkeringsplass i garasjekjeller. Leilighetenes størrelse blir fra 49 til 120 kvm.

Totalt bruttoareal er ca. 7600 kvm. Oppstarten skjer i løpet av året, og prosjektet skal ferdigstilles i andre kvartal 2017. Peabs oppdrag omfatter nybygg, infrastruktur og utomhusarbeider.

Prosjektet Vøyen Hageby består totalt av ca. 98 rekkehus og 256 leiligheter. Det skal også oppføres en ny barnehage på området. Alle boligkjøpere i Vøyen Hageby får fortrinnsrett til barnehageplass i den nye barnehagen. Arkitekt i prosjektet er HRTB AS Arkitekter.

Les mer om Vøyen Hageby på bygg.no.

Beskrivelse
Nybygg 68 leiligheter og grunnarbeid 29 rekkehus
Byggetid
Ferdigstillelse 2. kvartal 2017
Kontraktssum
124 MNOK eks mva
Kunde
Naturbetong Eiendomsutvikler
Arkitekt
HRTB AS Arkitekter