Fordeler og ansattgoder

Som medarbeider i Peab er du vår absolutt viktigste ressurs, og vi vil selvsagt ta godt vare på deg! De fordeler du har som ansatt skal bidra til at du kjenner deg involvert, at du kan prestere og utvikles samtidig som du trives og har det bra hos oss - lenge.

Trivsel

 • Peab bedriftsidrettslag
  Vi ser gjerne at du engasjerer deg i en aktiv fritid sammen med dine kolleger. I Peab bedriftsidrettslag er det et bredt utvalg aktiviteter innen mosjon, kultur og hobby. Høydepunktet hvert år er Peab-mesterskapet i fotball og friidrettsleker. Arrangementet går over en hel helg, og hvert år deltar rundt 200 deltakere fra hele landet.

 • Bedriftshelsetjeneste
  Bedriftshelsetjenesten treffer du for jevnlige helseundersøkelser.

 • Kombiner jobb med familie
  Vi arbeider for at du skal ha en god balanse mellom jobb og fritid. Vi mener mammaer og pappaer skal ta ut fødselspermisjon.

 • Mine goder i Peab
  Vi har en egen fordelsportal der du får full oversikt over alle dine ansattgoder, tilbud og rabatter. Her finner du også oversikt over din lønn, pensjon, forsikringer og annen kompensasjon, i tillegg til ditt eget utviklingsprogram i bedriften.

Trygghet

 • Forsikringer
  Som medarbeider i Peab omfattes du av kollektivavtaler. Det innebærer blant annet at du er forsikret på jobb. I tillegg har du reiseforsikring, som dekker både deg og din familie hele året. Peab dekker også helseforsikring for alle ansatte.
 • Arbeidsmiljø
  Peab prioriterer et aktivt arbeidsmiljøarbeid. Vi har blant annet nulltoleranse mot mobbing og trakassering, jevnlige medarbeiderundersøkelser, årlig arbeidsmiljøuke og refleksjonsdag, og mye mer.
 • Pensjon
  Vi har gode pensjonsordninger.

 

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.