Nyheter og pressemeldinger

Peab bygger nye Vaksdal skule

Vaksdal kommune valgte Peab K. Nordang som totalentreprenør for nye Vaksdal skule i Vestland fylke. Kontrakten har en verdi på 62,7 MNOK eks. mva.

Alta omsorgssenter overlevert

Etter to år og åtte måneder har vi har vi nå overlevert et av de største prosjektene vi noensinne har hatt. På det meste var over 200 arbeidere inne på området samtidig. Samlet areal er 25 000 kvadratmeter, noe som gjør Alta omsorgssenter til det største massivtreprosjektet i Nord-Norge.

Et områdeløft for Carl Berner

Vårt moderne bolig- og næringsprosjekt Carl Berner Torg i Oslo er nå ferdigstilt, og de fleste boligkjøperne har flyttet inn i sine nye, flotte leiligheter. Nå gjenstår innredningsarbeider i næringsdelen og utvikling av den vernede verkstedhallen på tomta.

Peab planlegger ny bydel i Sandefjord

I løpet av høsten satser Peab Eiendomsutvikling på å starte salget av boliger i Sandefjord Hageby. Ambisjonen er en ny, fremtidsrettet og miljøvennlig bydel.

Peabs resultat tredje kvartal 2020

Sterk kontantstrøm og stabil ordreinngang.

Peab bygger Stasjonsgården i Bø i Telemark

Stasjonsgården har en særpreget arkitektur, og vil bidra til en modernisering av Bø sentrum. Nybygget skal stå klart allerede sommeren 2021, og vil inneholde flotte næringsarealer og moderne leiligheter.

Endringer i Peabs konsernledelse

Våren 2020 kjøpte Peab YITs asfalt-, pukk- og grusvirksomhet i Norden. Gjennom oppkjøpet har industrivirksomhetenes betydning i konsernet vokst. Samtidig har Peab økt tilstedeværelsen i Sverige, Norge og Finland, og etablert asfaltvirksomhet i Danmark.

Ny sjef for Peab Anlegg på Vestlandet

Christoph Hollenstein (51) startet 1. oktober som ny distriktssjef for Peab Anlegg på Vestlandet.

Peab rehabiliterer kai på Haakonsvern

På oppdrag fra Forsvarsbygg skal Peab Anlegg rehabilitere den gamle utrustningskaien på Haakonsvern i Bergen. Kontrakten har en verdi på 120 MNOK eks. mva.

Peab bygger nye Krokevasselva bru

Peab Anlegg har signert kontrakt med Vestland fylkeskommune om å bygge ny bru over Krokevasselva på fylkesvei 5442 i Høyanger kommune. Kontrakten har en verdi på 12 MNOK eks. mva.

template
template
template

template

template

template

template

Beskrivelse
template
Byggetid
template
Kunde
template
Kontraktssum
template
Arkitekt
template
Grunnarbeid
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.