Nyheter og pressemeldinger

Peab bygger barne- og avlastningsboliger i Tromsø

Peab Bjørn Bygg har signert kontrakt med Tromsø kommune om å bygge Sommerlystvegen barne- og avlastningsboliger. Prosjektet er en totalentreprise, og kontraktsummen er på 90 millioner kroner eks. mva.

Vernebygget for MS Finnmarken er overlevert

Over 20 år etter at det gamle hurtigruteskipet MS Finnmarken ble ilandsatt ved Hurtigrutemuseet på Stokmarknes, er skipet endelig under tak, og pryder nå landskapet gjennom enorme glassvegger.

Peabs årsresultat 2020

Sterk finansiell posisjon og nye finansielle mål.

Solberg Maskin bygger gang- og sykkelvei i Trondheim

Peab Anleggs datterselskap Solberg Maskin har fått kontrakt med Trøndelag fylkeskommune om å bygge gang- og sykkelvei på fylkesvei 704 Sandmoen-Rødde.

Blir ny sjef for Peab Eiendomsutvikling Nord

Kristian Høines Mathisen (41) fra Hammerfest er ansatt som administrerende direktør i Peab Eiendomsutvikling Nord, og regionsjef for Nord-Norge. Han tiltrer i jobben den 1. mai 2021.

Ny fotballhall klar for avspark på Åssiden

Fem uker før fristen er Åssiden fotballhall klar for ivrige fotballspillere. Hallen på 4 700 kvadratmeter blir nå overlevert fra utbygger Drammen Eiendom KF til leietaker Idrett i Drammen kommune. Den skal brukes av skoler og av idretten fra både Åssiden og andre deler av kommunen.

Illustrasjon: Holon Arkitektur

Peab bygger nye Vaksdal skule

Vaksdal kommune valgte Peab K. Nordang som totalentreprenør for nye Vaksdal skule i Vestland fylke. Kontrakten har en verdi på 62,7 MNOK eks. mva.

Alta omsorgssenter overlevert

Etter to år og åtte måneder har vi har vi nå overlevert et av de største prosjektene vi noensinne har hatt. På det meste var over 200 arbeidere inne på området samtidig. Samlet areal er 25 000 kvadratmeter, noe som gjør Alta omsorgssenter til det største massivtreprosjektet i Nord-Norge.

Et områdeløft for Carl Berner

Vårt moderne bolig- og næringsprosjekt Carl Berner Torg i Oslo er nå ferdigstilt, og de fleste boligkjøperne har flyttet inn i sine nye, flotte leiligheter. Nå gjenstår innredningsarbeider i næringsdelen og utvikling av den vernede verkstedhallen på tomta.

Peab planlegger ny bydel i Sandefjord

I løpet av høsten satser Peab Eiendomsutvikling på å starte salget av boliger i Sandefjord Hageby. Ambisjonen er en ny, fremtidsrettet og miljøvennlig bydel.

template
template
template

template

template

template

template

Beskrivelse
template
Byggetid
template
Kunde
template
Kontraktssum
template
Arkitekt
template
Grunnarbeid
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.