Nyheter og pressemeldinger

Illustrasjon: Stein Hamre arkitektkontor

Peab totalrenoverer i Lofoten

Peab Bjørn Bygg har fått kontrakt på totalrenovering av Avisgata 5 i Svolvær. Bygget er fra 1963 og var tidligere hovedkontor for Lofotposten. Det ligger i sjøkanten og får en flott kaipromenade med tilhørende utearealer. Eiendom i Nord er byggherre.

Illustrasjon: HD Arkitekter

Peab fortsetter nyboligbyggingen på Bekkestua

I Hans Haslums vei 2, rett nord for Bekkestua sentrum, skal en nedslitt verkstedhall fra 60-tallet erstattes med eksklusive leiligheter og rekkehus. Denne uken starter rivearbeidene og boligene skal være innflyttingsklare høsten 2023.

Alle nye Peab-boliger svanemerkes

Alle nye leilighetsbygg og boliger som utvikles og bygges av Peab skal svanemerkes.

Peab etablerer konsernavdeling for forskning og innovasjon

Leder for den nye forsknings- og innovasjonsavdelingen blir Nils Rydén. Avdelingens hovedoppdrag er å støtte Peabs konsernledelse og forretningsområder i den langsiktige overgangen til klimatilpassede produkter og investeringer i ny teknologi.

Peab bygger videre på Grandkvartalet i Larvik

Første byggetrinn nærmer seg ferdigstillelse, og det er klart for byggestart på trinn 2 og 3. Grandkvartalet Eiendom velger å fortsette samarbeidet med Peab, og totalentreprisen har en kontraktsverdi på ca. 167 millioner kroner eks. mva.

Peab vant konkurranse om å bygge ny kirke i Bergen

Peab K. Nordang er tildelt totalentreprisen for den nye kirken i Sædalen i Bergen. Sammen med Hille Melbye Arkitekter, KOHT Arkitekter og TAG landskapsarkitekter vant Peab K. Nordang design- og priskonkurransen med løsningen En kirke full av liv.

Peabs boligprosjekt i Moss – en eventyrlig suksess

Peabs boligprosjekt i Midtveien 8 i Moss har vært en suksess fra ende til annen. Bare 1 av totalt 140 leiligheter er fremdeles til salgs, og de som har flyttet inn, er storfornøyd.

Illustrasjon: Børve Borchsenius Arkitekter

Peab bygger videre i Horten Havneby

Nå er det klart for byggestart på boligprosjektet Bankløkka i Indre Havn Horten. Utvikler og byggherre Conceptor Bolig AS fortsetter samarbeidet med Peab, som skal bygge prosjektet for en kontraktssum på rundt 180 millioner kroner eks. mva.

Peab bygger Tåsenhjemmet i Oslo

Oslobygg KF har tildelt Peab oppdraget med å bygge Tåsenhjemmet i bydel Nordre Aker i Oslo. Denne uken ble kontrakten signert med en kontraktssum på ca. 446 millioner kroner eks. mva.

Peab fikk statsministeren på besøk

Onsdag 10. november besøkte statsminister Jonas Gahr Støre Peabs byggeplass på Tunkvartalet i Lørenskog. Han ønsket å høre mer om hvordan koronapandemien har vært for oss i byggenæringen.

template
template
template

template

template

template

template

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.