Nyheter og pressemeldinger

Peab bygger Osebakken Park i Porsgrunn

For en kontraktssum på ca. 188 millioner kroner eks. mva. skal Peab oppføre tre nye boligblokker med totalt 46 leiligheter på Osebakken i Porsgrunn.

Peab bygger Ishavsbyen skole i Tromsø

Denne uken signerte Troms og Finnmark fylkeskommune og Peab Bjørn Bygg kontrakt om bygging av Ishavsbyen skole i Tromsø. Kontraktssummen er på 523 MNOK (ink. mva) og byggearbeidene starter i høst.

Hurtigrutemuseet vant internasjonal prestisjepris

Vernebygget over MS Finnmarken på Hurtigrutemuseet fikk i dag den internasjonale prisen European Steel Design Award 2021. Som lokal samfunnsbygger er vi stolte over å ha fått være med på å prege sentrum av Stokmarknes med dette fantastiske bygget! Takk til våre samarbeidspartnere!

Peab bygger Herkules Park i Skien

I september starter Peab oppføringen av 40 nye leiligheter ved Hjellevannet i Skien. Leilighetene skal være innflyttingsklare sommeren 2023.

Peab har utstedt grønne obligasjoner til en verdi av 1,5 milliarder svenske kroner

Peab har gjennomført en vellykket utstedelse av grønne obligasjoner på til sammen 1,5 milliarder svenske kroner. Midlene skal finansiere grønne investeringer som bidrar til Peabs arbeid med å nå sine klimamål.

Joar Caspersen ny adm. direktør i Peab Asfalt og Swerock

Joar Caspersen (52) er ansatt som ny adm. direktør for Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS. Han tiltrer stillingen 1. september. Frem til nå har Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS hatt egne adm. direktører. Dette endres når Joar Caspersen tiltrer. Han vil lede begge selskapene.

Peab bygger hangar til militære overvåkningsfly på Evenes

Peab Bjørn Bygg har signert kontrakt for oppføring av hangar, lager, verksted og administrasjonsbygg på Evenes flystasjon. Byggherre er Forsvarsbygg og kontrakten har en verdi på ca. 646 MNOK eks. mva.

Peabs resultat andre kvartal 2021

Forbedret driftsmargin og god ordresituasjon

Peab kjøper 90 prosent av HGT i Bergen

Tirsdag 13. juli inngikk Peab Anlegg en avtale om å kjøpe 90 prosent av aksjene i HGT AS. HGT er en hoved- og totalentreprenør innen alt av grunnarbeid. Selskapet har hovedkontor og eget verksted på Kokstad i Bergen.

Peab skal bygge fire el-fergeleier

For en kontraktssum på ca. 300 millioner kroner skal Peab Anlegg bygge om fire fergeleier nord i Nordland for Statens vegvesen. Når de står ferdig, settes en ny rekord i det grønne skiftet.

template
template
template

template

template

template

template

Beskrivelse
template
Byggetid
template
Kunde
template
Kontraktssum
template
Arkitekt
template
Grunnarbeid
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.