Nyheter og pressemeldinger

Illustrasjon: Sporstøl Arkitekter

Peab bygger ny sentrumsskole i Ørsta

Peab K. Nordang har inngått avtale med Østa kommune om å bygge ny sentrumsskole i Ørsta. Skolen skal stå klar sommeren 2024. Den bygges for 5., 6. og 7. klassetrinn og får plass til 312 elever og 43 ansatte. Kontraktsverdien er 117 millioner kroner eks. mva.

Illustrasjon: Slyngstad Aamlid Arkitekter

Peab bygger nye Eidet skule i Ålesund

Peab K. Nordang har i dag skrevet avtale med Ålesund kommunale eigedom KF om å bygge Eidet skule på Vatneeidet. Den nye skolen skal stå ferdig sommeren 2025 og erstatter én ungdomsskole og to barneskoler i tidligere Haram kommune. Kontraktssummen er på 176,5 millioner kroner eks. mva.

Illustrasjon: Trollvegg Arkitektstudio

Peab bygger forbrenningsanlegg for Senja Avfall

Peab Bjørn Bygg har signert avtale om å bygge nytt forbrenningsanlegg for Senja Avfall IKS på Finnsnes. Byggestart skjer i november 2022, og anlegget skal stå ferdig i mai 2024. Kontrakten har en verdi på 118 MNOK eks. mva.

Foto: AOL

Peab kjøper Arne Olav Lund A/S

Tirsdag 15. november inngikk Peab Anlegg AS en avtale om å kjøpe 90,4 prosent av aksjene i entreprenørselskapet Arne Olav Lund A/S fra AOL Holding AS.

Illustrasjon: Plan1

Peab bygger utvidet logistikksenter for Posten

Peab har inngått avtale med Posten Eiendom om å bygge næringsbygg på Borgeskogen i Sandefjord. Den nye postterminalen skal stå klar i november 2023. Byggeprosjektet er et resultat av sterkt økende pakkevolum de siste årene.

Peabs resultat tredje kvartal 2022

Fortsatt høy omsetning og stabilt resultat

Illustrasjon: WEC360

Nå starter byggingen av Peer Gynt Toppen i Moss

Peab er i gang med byggingen av Peer Gynt Toppen i Moss. Første byggetrinn består av 52 leiligheter som skal stå klare våren 2024.

Sandbukta Terrasse. Foto: HABO

50 boliger står klare ved Glomma i Sarpsborg

Sommeren 2022 var det innflytting i det nye borettslaget Sandbukta Terrasse i Sarpsborg.

Foto: Mats Bakken

Innflytting i Rings Hus på Bekkestua

Sommeren 2022 har det vært innflytting i Rings Hus i Bærum. Peab har utviklet og bygget 43 leiligheter og næringslokaler i sentrum av Bekkestua.

Illustrasjon: Rambøll

Peab oppgraderer Enger gjenvinningsstasjon i Buskerud

Renovasjonsselskapet for Drammensregionen (RfD) valgte Peab som totalentreprenør for oppgradering og utbygging av Enger gjenvinningsstasjon i Åmot, Modum.

template
template
template

template

template

template

template