Nyheter og pressemeldinger

Peabs resultat andre kvartal 2021

Forbedret driftsmargin og god ordresituasjon

Peab kjøper 90 prosent av HGT i Bergen

Tirsdag 13. juli inngikk Peab Anlegg en avtale om å kjøpe 90 prosent av aksjene i HGT AS. HGT er en hoved- og totalentreprenør innen alt av grunnarbeid. Selskapet har hovedkontor og eget verksted på Kokstad i Bergen.

Peab skal bygge fire el-fergeleier

For en kontraktssum på ca. 300 millioner kroner skal Peab Anlegg bygge om fire fergeleier nord i Nordland for Statens vegvesen. Når de står ferdig, settes en ny rekord i det grønne skiftet.

Peab bygger ut og fornyer Sørreisa skole

Peab Bjørn Bygg har signert kontrakt med Sørreisa kommune om å utvide og rehabilitere deler av Sørreisa skole. Kontrakten er en totalentreprise med en kontraktsverdi på ca. 146 millioner kroner eks. mva.

Peab bygger 59 nye leiligheter på Ammerud i Oslo

I oktober er det byggestart for boligprosjektet Ammerud Stasjon, som er utviklet av Fredensborg Bolig. Peab er valgt som totalentreprenør for en kontraktssum på 183 millioner kroner eks. mva.

Starter byggingen av Herkules Park

Peab Eiendomsutvikling og Citycon har besluttet byggestart av Herkules Park. Interessen for leilighetene har vært stor, og 16 av 39 er solgt i det første av to byggetrinn.

Peab bygger verkstedbygg i Trysil

Ze Bra, en av landets største leverandører av veimerking, investerer i et helt nytt verksted- og servicebygg i Trysil. Peab er valgt som totalentreprenør for en kontraktssum på 37 millioner kroner.

Peab bygger Klemskvartalet i Kongsberg

Pilares Eiendom har signert Peab som totalentreprenør for oppføring av de 38 første leilighetene i Klemskvartalet, ti minutters gange fra Kongsberg sentrum. Kontrakten har en verdi på 120 MNOK eks. mva.

Peab rehabiliterer Halden godshus for Kirkens Bymisjon

Godshuset er en sentral møteplass og arena for Kirkens Bymisjon i Halden og deres arbeid for barn, ungdom og voksne i lokalsamfunnet.

Alta omsorgssenter er Årets helsebygg 2021

Tre prosjekter var nominert til prisen, som ble avgjort etter en offentlig avstemning på nettet. Nærmere 800 stemte på sin favoritt, og aller flest stemmer fikk massivtreprosjektet Alta omsorgssenter, som er bygget av Peab Bjørn Bygg.

template
template
template

template

template

template

template

Beskrivelse
template
Byggetid
template
Kunde
template
Kontraktssum
template
Arkitekt
template
Grunnarbeid
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.