Nyheter og pressemeldinger

Peabs resultat første kvartal 2022: Stabil start på året

– Vi startet året i en fortsatt positiv retning med økning i både omsetning, resultat og ordreinngang. Nivåene på oppstart og salg av våre egenutviklede boligprosjekter var høye, samtidig som vi fortsatt har en sterk finansiell posisjon. Hendelser i omverdenen gjør imidlertid at fremtidsutsiktene er blitt mer usikre, sier Jesper Göransson, konse...

Foto: Andreas Sundbom

Peab ansetter sjef for likestilling og mangfold

Nå øker Peab takten i inkluderingsarbeidet og rekrutterer Julia Lundberg som ny sjef for likestilling og mangfold. Julias oppdrag blir blant annet å lede konsernets arbeid for å oppnå Peabs mål om likestilt rekruttering. Julia kommer fra Astrid Lindgrens barnesykehus i Stockholm, der hun ledet sykehusets likestillingsarbeid.

Illustrasjon: Arkitektlaget, Kongsvinger

Omsorgsboliger i miljøvennlig massivtre på Skarnes

Peab har vunnet en anbudskonkurranse om å bygge omsorgsboliger på Skarnes. Nye Furubo omsorgsboliger skal inneholde ti boenheter for utviklingshemmede.

Foto: Høine

Første store prosjekt med ombrukstegl

Gammel dansk teglstein har fått nytt liv i tilbygget til Eikeli videregående skole i Bærum. Peab har levert det første byggeprosjektet med ombruk av teglstein i stor skala. Resultatet er vakkert, holdbart og bærekraftig.

Foto: Andreas Kjellmann

1800-talls godshus er Haldens nye møtested

Opprinnelig var det lokomotivstall og pakkhus for den travle jernbanestasjonen i Halden. Da Peab startet rehabiliteringen av det forfalne godshuset sommeren 2021, hadde duene overtatt. Nå rykker Kirkens Bymisjon inn med en rekke aktiviteter og tilbud for unge og voksne i Halden.

Peab tildelt kontrakt på Northern Lights-prosjektet

Peab Anlegg signerte denne uken kontrakt som underentreprenør til Northern Lights-prosjektet i Øygarden. Kontrakten har en verdi på 85 millioner kroner og omfatter anleggsarbeider på landdelen av anlegget.

Peab årsresultat 2021: Sterk avslutning på året og bred måloppnåelse

– Vi avslutter året sterkt med lønnsom vekst, en sterk kontantstrøm og høy ordreinngang. Vårt arbeid med å forbedre driftsmarginene fortsetter å bære frukter både i entreprenørvirksomhetene og innen boligutvikling. Når vi nå for første gang rapporterer resultater for alle våre ni eksterne mål, kan vi fastslå en bred måloppnåelse, sier Jesper Gör...

Halvveis til 400 nye boliger på Skårer syd

Byggingen av Tunkvartalet i Lørenskog er nå kommet halvveis. Boligkjøpere har fått opp øynene for dette området, som er i rivende utvikling, og er spesielt opptatt av to ting; fine utearealer og beliggenhet.

Illustrasjon: Stein Hamre arkitektkontor

Peab totalrenoverer i Lofoten

Peab Bjørn Bygg har fått kontrakt på totalrenovering av Avisgata 5 i Svolvær. Bygget er fra 1963 og var tidligere hovedkontor for Lofotposten. Det ligger i sjøkanten og får en flott kaipromenade med tilhørende utearealer. Eiendom i Nord er byggherre.

Illustrasjon: HD Arkitekter

Peab fortsetter nyboligbyggingen på Bekkestua

I Hans Haslums vei 2, rett nord for Bekkestua sentrum, skal en nedslitt verkstedhall fra 60-tallet erstattes med eksklusive leiligheter og rekkehus. Denne uken starter rivearbeidene og boligene skal være innflyttingsklare høsten 2023.

template
template
template

template

template

template

template