Nyheter og pressemeldinger

Tar grep mot smitte og bygger som planlagt i Drammen

Arbeidet med å bygge nye Åssiden fotballhall er i gang. På tross av koronaviruset går arbeidet som planlagt og Drammens første fotballtreningshall vil stå klar til første avspark i desember. Det er Drammen Eiendom KF som er byggherre og Peab som er entreprenør for prosjektet.

Peab bygger Haukerødtunet i Sandefjord

For en kontraktssum på 105 millioner kroner eks. mva. har Peab signert totalentreprise med Conceptor Bolig for oppføringen av 44 leiligheter på Haukerød ved Sandefjord.

Peab styrker sin lokale tilstedeværelse i Norden

I dag, 1. april, får Peab 1 700 nye medarbeidere. Gjennom oppkjøpet av finske YITs asfalt-, pukk- og grusvirksomhet i Norden, utvider Peab sin virksomhet – først og fremst i Norge og Finland. Gjennom asfaltvirksomheten blir også Danmark et nytt land i Peab-konsernet.

Peabs kjøp av YITs asfalt-, pukk- og grusvirksomhet i Norden er godkjent av EU-kommisjonen

Peab har mottatt godkjenning fra EU-kommisjonen (fase 1) for å fullføre kjøpet av YITs asfalt-, pukk- og grusvirksomhet i Finland, Norge, Danmark og Sverige. Kjøpet vil være fullført 1. april 2020, og virksomheten vil bli konsolidert i Peab-konsernet fra og med denne datoen.

Peabs tiltak for å begrense koronasmitte og opprettholde virksomhet på våre bygg- og anleggsplasser

Peab gjør det vi kan for å holde virksomheten i gang på våre bygg- og anleggsplasser, samtidig som vi følger myndighetenes råd for å forhindre ytterligere smittespredning i samfunnet.

Peab kjøper boligprosjekt i Ålesund

Den 4. februar kjøpte Peab Eiendomsutvikling Nord AS 100% av aksjene i selskapet Erik Foss AS i Ålesund. Selskapet eier til sammen ca. 13.000 kvadratmeter eiendom i Borgundfjordvegen 70, rett i nærheten av Moa-området.

Peabs årsresultat januar – desember 2019

Stabil drift for Peab i 2019.

Snart byggestart for ny fotballhall i Drammen

Drammen eiendom KF har signert samspillskontrakt med entreprenøren Peab om oppføring av ny fotballhall på Åssiden i Drammen.

Ny milepæl for E6 Kvål-Melhus

Nye Veier, Peab og Cowi er enige om rammer og mål for utbyggingsfasen i IPL-kontrakten for E6 Kvål-Melhus i Trøndelag. I dag ble kontrakt for utbygging og vedlikeholdsfase signert, med en kontraktssum på 850 millioner kroner eks. mva.

Peab bygger Grandkvartalet i Larvik

For en kontraktssum på 240 millioner kroner eks. mva. skal Peab bygge 11 200 kvadratmeter leiligheter, kontorplasser, hotell og nytt møtesenter i Larvik. Når Grandkvartalet står ferdig i 2022, vil det knytte indre havn sammen med sentrum, og forene fjorden og byen.

template
template
template

template

template

template

template

Beskrivelse
template
Byggetid
template
Kunde
template
Kontraktssum
template
Arkitekt
template
Grunnarbeid
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.