Fløtningen park, bygg 5, Skien

Fløtningen Park - din sentrumsnære leilighet i vannkanten. Et unikt leilighetsprosjekt for deg som ønsker en lettere tilværelse i ny leilighet i fredelige omgivelser, omgitt av opparbeidede grøntområder og gangveier til felles nytte for beboerne.

Vi skal i Bygg 5 bygge totalt 29 moderne, lyse og praktiske, leiligheter beliggende med gode sol- og utsiktsforhold. Nesten alle har sydvendte terrasser, en del også med direkte utsikt til Hjellevannet. Dette er et veldig populært og attraktivt område.

Fra 61 til 134 kvm.
Leilighetene er åpne, lyse og moderne og har livsløpsstandard. Det er heis fra garasje i kjeller til alle leilighetsnivåer. Få minutters gange til sentrum ligger Arkaden handlesenter. Her finner du apotek, dagligvare, sportsbutikk, bokhandel, serveringssteder, frisør, klesforretninger etc. 

Området ved Bakkestranda og rundt Hjellevannet er gjort om til et beplantet parkanlegg med gangveier til felles glede og nytte. Bygget, som er tegnet av arkitektkontoret Børve og Borchsenius as, har fått et moderne uttrykk i forlengelse av de eksisterende byggene med vekt på bruk av solide materialer som krever lite vedlikehold.

Det er lagt vekt på gode og effektive planløsninger med et riktig antall funksjoner. Alle leiligheter har romslige terrasser med gode sol og lysforhold. Alle leilighetsnivåer har adkomst via heis og trapp.

Beskrivelse
29 leiligheter i bygg 5
Byggetid
2018-2019
Kunde
Fløtningen Park AS

Prosjektets hjemmeside

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.