Haukerødtunet , Sandefjord

Peab skal bygge 44 leiligheter på Haukerødtunet i Sandefjord for Conceptor Bolig.

Conceptor Bolig skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har rundt 2.500 leiligheter under utvikling. Haukerødtunet ligger luftig og solrikt til øverst i Moveien, i et attraktivt boligområde med variert bebyggelse, kun litt over to kilometer fra Sandefjord sentrum.

− Peab har også vært entreprenør for vårt prosjekt Horten Havneby, hvor vi har samarbeidet godt. Derfor er det ekstra hyggelig at vi kan videreføre samarbeidet om prosjektet Haukerødtunet i Sandefjord, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig.

Peab startet i 2018 oppføringen av Horten Havneby, som består av 51 leiligheter i Indre Havn i Horten. Leilighetene overleveres i disse dager.

− I Peab har vi et tydelig mål om at vi skal ha de mest fornøyde kundene i bransjen. Det er derfor av stor betydning for oss at Conceptor Bolig, gjennom denne kontrakten, har gitt oss fornyet tillit. Vi ser frem til videre samarbeid, sier regionsjef Terje Kaasa Larsen i Peab.

Peabs oppdrag på Haukerødtunet omfatter oppføring av to bygg med til sammen 44 leiligheter, med fasader av vekselvis tre og puss. Leilighetene blir i størrelser fra 57 til 122 kvadratmeter.

− Haukerødtunet er et prosjekt som passer svært godt inn i porteføljen vår, og vil bidra til å sikre sysselsetting og omsetning for Peab i Vestfold de neste to årene, sier Larsen.

Fysisk byggestart er antatt å være før sommerferien, og det er beregnet totalt 18 måneder byggetid.

Arkitekt i prosjektet er PV-arkitekter.

For skisser av prosjektet: haukerodtunet.no og e-post til: brj@conceptor.no

Beskrivelse
44 leiligheter
Byggetid
2020-2021
Kontraktssum
105 MNOK eks. mva
Kunde
Conceptor Bolig
Arkitekt
PV-arkitekter