Peab bygger Haukerødtunet i Sandefjord

For en kontraktssum på 105 millioner kroner eks. mva. har Peab signert totalentreprise med Conceptor Bolig for oppføringen av 44 leiligheter på Haukerød ved Sandefjord.

Conceptor Bolig skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har rundt 2.500 leiligheter under utvikling. Haukerødtunet ligger luftig og solrikt til øverst i Moveien, i et attraktivt boligområde med variert bebyggelse, kun litt over to kilometer fra Sandefjord sentrum.

− Peab har også vært entreprenør for vårt prosjekt Horten Havneby, hvor vi har samarbeidet godt. Derfor er det ekstra hyggelig at vi kan videreføre samarbeidet om prosjektet Haukerødtunet i Sandefjord, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig.

Peab startet i 2018 oppføringen av Horten Havneby, som består av 51 leiligheter i Indre Havn i Horten. Leilighetene overleveres i disse dager.

− I Peab har vi et tydelig mål om at vi skal ha de mest fornøyde kundene i bransjen. Det er derfor av stor betydning for oss at Conceptor Bolig, gjennom denne kontrakten, har gitt oss fornyet tillit. Vi ser frem til videre samarbeid, sier regionsjef Terje Kaasa Larsen i Peab.

Peabs oppdrag på Haukerødtunet omfatter oppføring av to bygg med til sammen 44 leiligheter, med fasader av vekselvis tre og puss. Leilighetene blir i størrelser fra 57 til 122 kvadratmeter.

− Haukerødtunet er et prosjekt som passer svært godt inn i porteføljen vår, og vil bidra til å sikre sysselsetting og omsetning for Peab i Vestfold de neste to årene, sier Larsen.

Fysisk byggestart er antatt å være før sommerferien, og det er beregnet totalt 18 måneder byggetid.

Arkitekt i prosjektet er PV-arkitekter.

For skisser av prosjektet: www.haukerødtunet.no og e-post til: brj@conceptor.no

Kontaktpersoner

Terje Kaasa Larsen

Regionsjef Peab AS

Telefon: +47 916 93 129

Stine Gabrielsen

Kommunikasjonssjef, Peab Norge

Telefon: +47 416 51 414
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.