Robsrud terrasse, Lørenskog

Peab har bygget boligprosjektet Robsrud terrasse for Kaare Berg AS til en kontraktssum av 114 millioner kroner.

Totalentreprisen omfattet oppføring av to boligblokker i Skårerveien 14 rett ved Lørenskog jernbanestasjon. Byggearbeidene har pågått fra august 2016 og til desember 2017.

Leilighetskomplekset ligger like ved Ellingsrudelva og Langevann, sentralt i Lørenskog. Leilighetene er fra 1-roms til 5-roms i størrelser fra 29 til 150 kvadratmeter. Alle, med ett unntak, får balkong eller terrasse. Toppleilighetene har takterrasse. Hver leilighet har en bod på ca. 3 kvm og sportsbod på ca. 5 kvm. Det blir vannbåren oppvarming av leilighetene via fjernvarmeanlegg.

Boligprosjektet er leveret etter byggteknisk standard i henhold til TEK10 i energiklasse C. Råbygget ble oppført i plassbygd betong. Innervegger og klimavegger er utført i hovedsak med Ytong, som er anbefalt av Norges astma og allergiforbund.

Det er bygget garasjeanlegg i kjeller under leilighetene med totalt 70 parkeringsplasser. I tillegg er det 3 parkeringsplasser på terrenget langs Skårerveien, samt to handikap-plasser på garasjetaket. Fra parkeringskjelleren er det heisadkomst til alle etasjer.

Kontrakten omfattet også opparbeiding og beplantning av fellesområder.

Beskrivelse
Nybygg boligblokker
Byggetid
2016-2017
Kontraktssum
114 MNOK
Kunde
Kaare Berg AS
Arkitekt
Sivilarkitekt Finn Kleiva