Filmpremiere: Peab - 60 år som samfunnsbygger

I forbindelse med at Peab i år fyller 60 år, lanseres kortfilmdokumentaren "Peab - 60 år som samfunnsbygger" på peab.no. Det som i 1959 startet med to veldig unge brødre, Mats og Erik Paulsson, og en traktor, er i dag Sveriges største, og et av Nordens ledende, bygg- og anleggsselskaper.

– At Peab har blitt hva det er i dag - er helt og holdent våre ansattes fortjeneste. I Peab har vi alltid bygd vår fremgang på dyktige og engasjerte mennesker, sier Peabs konsernsjef Jesper Göransson.

Boliger, skoler, barnehager, sykehjem, museum, kjøpesentre, kontorbygg, kulturbygg, idrettsarenaer, biblioteker, rådhus, veier, broer, parker - ja, hele samfunn - har opp gjennom årene sett dagens lys takket være Peab. Mange mennesker har, kanskje uten å selv vite det, en relasjon til Peabs arbeid. Det kan være gjennom deres hjem, arbeidsplass eller den skolen barna går på. Det er vi i Peab veldig stolte av.

–Gjennom å vise åpenhet og respekt skapte vi et sterkt felleskap og en familiær følelse. Å bevare denne følelsen har alltid vært mitt primære mål når selskapet har vokst. Det har vært grunnlaget for å skape gode arbeidsplasser, fornøyde kunder og god lønnsomhet, sier gründer Mats Paulsson.