Ny innkjøpssjef i Peab

Johnny Brenna (48) er ansatt som ny innkjøpssjef for Peabs industrivirksomhet i Norge.

Brenna kommer fra jobben som innkjøpssjef for asfaltvirksomheten i Lemminkäinen, der han har vært i fire år. Før det jobbet han 11 år i NCC, blant annet som internasjonal innkjøpsleder i NCC Construction. Den 1. juni startet han i sin nye jobb i Peab.

− Det er spennende å komme inn i et så stort konsern som Peab, som dekker hele bransjen fra A til Å. Med virksomhet innen både bygg, anlegg, eiendomsutvikling og industri er Peab en komplett totalleverandør i markedet. Det gir mange spennende muligheter for oss som jobber med innkjøp, sier han.

Peabs industrivirksomhet består av ulike selskaper med god kompetanse og lang erfaring innen en rekke spesialiserte områder. Alt fra grunnarbeider og fundamentering til asfaltproduksjon og asfaltutlegging, betongproduksjon, grus og pukk og utleie og salg av byggekraner.

− Jeg skal bygge opp en innkjøpsavdeling der vi skal håndtere innkjøp innen asfalt, betong og fundamentering. Det blir lærerikt og interessant. Jeg håper Peab får god nytte av min kompetanse, erfaring og det nettverk jeg har bygget opp gjennom mange år i bransjen, sier Brenna.

Mer informasjon

Stine Gabrielsen

Kommunikasjonssjef Peab Norge

Telefon: +47 416 51 414