Ny kvalitetssjef i Peab

Cecilie Norenberg (47) er ansatt som ny kvalitetssjef for Peabs byggvirksomhet på Østlandet.

Administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen er strålende fornøyd med ansettelsen.

– Vi hadde mange gode kandidater, men er veldig glade for at Cecilie takket ja til stillingen. Å levere kvalitetsprosjekter er helt nødvendig for å få fornøyde kunder. Cecilies bakgrunn og kompetanse går som hånd i hanske med våre ambisjoner på dette området, sier Mejlænder-Larsen.

Solid kvalitetskompetanse

Norenberg har grunnutdannelse i realfag fra Universitetet i Oslo, og har tatt en mastergrad i strategisk ledelse ved Norges handelshøyskole. Etter noen år i it-bransjen har hun de senere årene jobbet som kvalitetssjef i Direktoratet for nødkommunikasjon. Der har hun blant annet bygget opp og implementert strukturer, metoder og IT-verktøy for systematisk kvalitets- og risikostyring. Mandag 6. juni starter hun i Peab, og har tydelige forventninger til sin nye jobb.

– Jeg forventer at det vil bli en spennende reise. Siden jeg ikke har byggfaglig bakgrunn, regner jeg med å lære veldig mye, spesielt den første tiden. Men selv om det vil bli mye nytt å sette seg inn i, håper jeg at jeg raskt vil kunne bidra til verdiskapingen gjennom min kompetanse og erfaring, sier hun.

Nordens samfunnsbygger

Hun gleder seg til å bli kjent med menneskene i Peab, og til å sette seg inn i hvordan virksomheten fungerer. På spørsmål om hvorfor hun takket ja til jobben, svarer hun:

– Først og fremst virker stillingen veldig spennende. Men for meg er det minst like viktig at jeg kan identifisere meg med Peabs verdigrunnlag. «Nordens samfunnsbygger» vil jeg gjerne jobbe for, sier Peabs nye kvalitetssjef.