Ny leder for Peab AS i Telemark

Lars Hunkilen (52) tar over som leder for Peab AS i Telemark. Det er den største avdelingen til bygg- og anleggsselskapet i regionen. Hunkilen vil få ansvar for rundt 80 medarbeidere og prosjekter som Fløtningen Park.

Hunkilen har lang erfaring som prosjektleder. Han har de siste ni årene arbeidet i Peab og før det i Skanska. Han kom inn i Skanska da han solgte betong- og murerfirmaet han eide til entreprenørselskapet. Hunkilen har utdanning fra teknisk fagskole.

I Peab har han primært ledet arbeidet med større boligprosjekter, som Fløtingen Park og Klosterfoss Park. Nå får han ansvaret for alle prosjektene i Telemark.

– Det er en veldig interessant stilling jeg nå går til, selv om koronasituasjonen gjør at det er noe større usikkerhet enn vanlig. Jeg ser frem til å bidra med min kompetanse, både på våre eksisterende prosjekter og for å bygge avdelingen videre med nye prosjekter, sier Lars Hunkilen.

Foreløpig er Peabs prosjekter i Telemark i liten grad påvirket av korona-epidemien. Selskapet har utviklet strenge smittevernregler på arbeidsplassen, som minimerer faren for smitte og sikrer at arbeidet holder god progresjon.

Målet er at selskapets prosjekter skal holde progresjonen, noe han nå får ansvaret for.

– Lars Hunkilen er en leder som ivaretar kjerneverdiene til Peab, jordnær, pålitelig, personlig og utviklende, veldig godt. Han er en samlende leder, som er flink med folk og usedvanlig god på faget. Hans erfaring fra både store og små selskaper er en veldig god erfaring i den rollen han nå går inn i, sier regionsjef Terje Kaasa Larsen i Peab AS, region Telemark Vestfold Buskerud.

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 14 000 ansatte og en årlig omsetning på cirka 54 milliarder svenske kroner. I Norge har Peab 1 500 medarbeidere og en årlig omsetning på rundt seks milliarder kroner. Lars Hunkilen vil lede arbeidet i Telemark fra Skienskontoret til Peab.

Kontaktpersoner

Terje Kaasa Larsen

Regionsjef Peab AS

Telefon: +47 916 93 129

Lars Hunkilen

Avdelingsleder Peab AS, Telemark

Telefon: +47 469 71 985
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.