Øyvind Telum ny distriktssjef i Peab

Øyvind Telum (38) er ansatt som distriktssjef for et av de tre Oslo-distriktene i Peabs byggvirksomhet.

Øyvind har jobbet i Peab siden 2011. Da ble han ansatt som prosjektleder, og han har så langt hovedsakelig jobbet med boligprosjekter og feltutbygging.

– Det viktigste for meg som distriktssjef blir å ha menneskene i fokus, og da mener jeg både medarbeidere og kunder. Gode relasjoner skaper tillit, og det er helt essensielt for å få til gode resultater, sier han.

Mest fornøyde kunder i bransjen
Peab har tre hovedmål. Entreprenørselskapet jobber for å ha de mest fornøyde kundene i bransjen, bli den beste arbeidsplassen i bransjen, og være det mest lønnsomme selskapet i bransjen.

 – Skal vi nå målene våre, er tillitsbasert samarbeid et viktig virkemiddel. Vi må bli kjent med kunden og deres behov. Vi må benytte de rette medarbeiderne på rett sted. I samarbeid, med rett kunnskap, kompetanse og erfaring brukt på riktig måte får vi fornøyde kunder, god kvalitet, fornøyde medarbeidere og høy produktivitet, sier Telum.

 Har levert gode prosjekter
Totalt har han 18 års arbeidserfaring innen bygg og anlegg. Han har gått yrkesskole og fagskole, og har universitetsutdanning innen ledelse og økonomi. Han har jobbet innen produksjon, rådgivning og prosjektering. Før han kom til Peab jobbet han som prosjekteringsleder.

– Øyvind har levert mange gode prosjekter for Peab, og hatt totalansvar for flere feltutbygginger. Det er naturlig at han trer inn i rollen som distriktssjef i Oslo, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i Peab.

Mer informasjon

Stine Gabrielsen

Kommunikasjonssjef Peab Norge

Telefon: +47 416 51 414