Peab bygger 57 leiligheter på Trysilfjellet

For en kontraktssum på 121 MNOK eks. mva. skal Peab bygge første byggetrinn på The Lodge Trysil, sentralt plassert på Turistsenteret Trysil.

The Lodge Trysil består av totalt 110 leiligheter fordelt på to byggetrinn. Peab er valgt som totalentreprenør på første byggetrinn, som består av 57 leiligheter i størrelser fra 56 m2 til 125 m2. Leilighetene får sentral beliggenhet i Turistsenteret Trysil, et område i spennende utvikling.

­− Vi er strålende fornøyd med å bli valgt som entreprenør på første byggetrinn, og er i dialog med utbygger om å finne rett pris for andre byggetrinn. Nå har vi muligheten til å komme inn i et marked hvor det vil være mye som skjer i årene fremover, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i Peab.

Byggestart rett rundt hjørnet

The Lodge er formet som to bølgende, parallelle bygningskropper. De to bygningskroppene skal koples sammen med lukket glassbro over skiløypa. Her skal til slutt 110 leiligheter knyttes sammen i et felles lobby- og resepsjonsområde. Det blir også bygget servicerom og smørerom, sykkelparkering og innendørs parkering med mer.

− Vi starter prosjekteringen på første byggetrinn nå i oktober, og etablerer oss på byggeplassen i løpet av november. Overlevering er planlagt til første kvartal 2019, sier Peabs prosjektleder Trond Dahl.

Positivt med Trysilerfaring

Utbyggerselskapet The Lodge Trysil AS eies av brødrene Trond Ola og Per Morten Hektoen gjennom Hektoen Holding AS.

− Som utbygger ser vi fram til et godt samarbeid med Peab for å realisere The Lodge Trysil. Med en så solid og anerkjent entreprenør som Peab vet vi at The Lodge Trysil er sikret den kvaliteten vi ønsker. Det er også positivt at Peab har erfaring med større utbygging i Trysil tidligere, sier Per Morten Hektoen i en kommentar. Han sikter da til spahotellet Park Inn Mountain Resort Trysil, som Peab ferdigstilte i 2011.

HK Arkitekter har stått for forprosjekt og anbud, mens Kleiva Arkitekter vil være arkitekt under utførelsen av prosjektet.

Kontaktpersoner

Stine Gabrielsen

Kommunikasjonssjef Peab Norge

Telefon: +47 416 51 414

Les mer

The Lodge Trysil

Les mer om The Lodge Trysil, opplevelser i Trysil, se boligvelger og prisliste og finn kontaktinformasjon.

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.