Peab bygger for MAX Burger i Skien

Peab bygger konseptrestaurant for MAX på Nenset mellom Skien og Porsgrunn. Kontrakten har en verdi på 17 millioner kroner eks. mva.

MAX er på fremmarsj i Norge, og dette er en av kjedens første rene konseptrestauranter i Norge.

− Det er veldig gøy at vi endelig kommer i gang med å bygge MAX i Skien. Vi har funnet en god partner i Peab, og vi håper dette er startskuddet for et langsiktig samarbeid med mange vellykkede etableringer. MAX har store planer i Norge, og på sikt vil vi åpne minst 50 restauranter. Vi er inne i en sterk ekspansjonsfase, og leter etter muligheter til å bygge både frittstående restauranter og instores. Gjerne på lignende steder som i Skien, eller i større kjøpesentra og handelssteder, sier Tony Jakobsson, bygg-, etablerings- og eiendomssjef i MAX Burgers.

Skandinavisk design

Restauranten får om lag 100 sitteplasser innendørs og i tillegg sitteplasser utendørs. Bygget vil preges av skandinavisk design med mye tre og en moderne innredning.

− Vi er veldig fornøyde med å bli valgt som entreprenør på dette prosjektet, og gleder oss til å levere et kvalitetsbygg med våre egne dyktige håndverkere på laget, sier viseadministrerende direktør Kjetil Runningen i Peab AS.

Burgerrestauranten blir nærmere 500 m2 stor, og byggeprosjektet kom i gang høsten 2018. Overlevering skjer sommeren 2019. Byggherre er Max Burger Norge AS og arkitekt er HH Prosjektassistanse AS. Oppdraget er en totalentreprise.

Kontaktpersoner

Kjetil Runningen

Adm dir Peab AS

Telefon: +47 932 22 309

Stine Gabrielsen

Kommunikasjonssjef Peab Norge

Telefon: +47 416 51 414