Peab bygger kontorbygg på Evenes

Peab Bjørn Bygg har fått i oppdrag fra Forsvarsbygg å bygge et kontorbygg på Evenes flystasjon. Kontrakten har en verdi på ca. 18 MNOK eks. mva.

Det er i forbindelse med den kommende utbyggingen på Evenes at Forsvarsbygg skal etablere et kontorbygg på flystasjonen. Bygget får sluse mot midlertidige brakkerigger, og oppføres i to etasjer. Det skal inneholde seks kontorer, flere møterom og kontorlandskap med 18 plasser. Peab Bjørn Bygg er valgt som totalentreprenør.

− Dette er et viktig prosjekt for Peab Bjørn Bygg. Vi har fulgt med på utviklingen i dette området i flere år, og er veldig klare for å komme i gang med vårt første byggeprosjekt på Evenes, sier administrerende direktør Gro Skaar Knutsen i Peab Bjørn Bygg.

En svært viktig kunde

Peab Bjørn Bygg har de siste 10 årene hatt mange prosjekter sammen med Forsvarsbygg i Nord-Norge. Blant annet på Setermoen, Skjold og Bardufoss. Selskapet har bygd alt fra boliger til teknisk avanserte bygg, og gjennomført renovering av vernede bygg for Forsvaret.

− I Nord-Norge er Forsvaret og Forsvarsbygg en stor og viktig bidragsyter i lokalsamfunnene. Vi er en lokal entreprenør med et sterkt engasjement for de lokalsamfunnene der vi bygger og bor. Derfor er Forsvarsbygg en svært viktig kunde for oss, sier Gro Skaar Knutsen.

Kontorbygget på Evenes får et bruksareal på ca. 600 kvadratmeter. Oppstart er i mars og bygget skal overleveres i desember 2018. Peab Bjørn Byggs prosjektleder er Bjørn Fredrik Edvardsen. Nordic Arkitekter har tegnet bygget.

Kontaktpersoner

Gro Skaar Knutsen

Adm dir Peab Bjørn Bygg

Telefon: +47 480 37 651

Stine Gabrielsen

Kommunikasjonssjef Peab Norge

Telefon: +47 416 51 414