Peab bygger Sjursåkeren boligprosjekt Ålesund

Peab - K. Nordang har signert avtale om oppføring av 33 moderne leiligheter på Blindheim i Ålesund. Kontrakten har en verdi på i underkant av 100 millioner kroner inkludert mva.

Sjursåkeren boligprosjekt er utviklet av Ulsmo Eiendom. Byggherre er Sjursåkeren AS, et selskap i Ulsmo-konsernet.

− Vi setter stor pris på tilliten fra Ulsmo, som vi i en årrekke har hatt et utmerket samarbeid med på flere prosjekter. At vi sammen med byggherre og arkitekt har vært med i hele utviklingsprosessen på prosjektet, er et stort pluss for alle parter og det videre samarbeidet, sier administrerende direktør Kjetil Nordang i K. Nordang.

Perfekt timing

Riving og grunnarbeider er i gang på tomten, og det er beregnet ca. 18 måneders byggetid. Ifølge prosjektleder Ola Molnes Blindheim i K. Nordang passer det perfekt med oppstart på Sjursåkeren nå.

− Vi har akkurat ferdigstilt boligprosjektet Bølgen Atrium i Ålesund sentrum for Peab Eiendomsutvikling. Det er sjelden vi får to så like prosjekter som overlapper hverandre, og der vi raskt kan gjenbruke nyttige erfaringer fra et boligprosjekt til det neste, sier han.

Utsikt til alpene

Tomten ligger på en bakketopp med flott utsikt vestover til Ålesund og sørover til Sunnmørsalpene. Leilighetene får sørvestvendt beliggenhet, og alle har parkering i kjeller. Størrelsene varierer fra 65 til 130 m2.

Boligene bygges etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, med moderne standard, og stedstilpasset arkitektur.

Mer informasjon

Kjetil Nordang

Adm dir Peab K. Nordang

Telefon: +47 908 67 000