Trond Ormstad ny distriktssjef i Peab

Trond Ormstad (39) er i dag på plass som ny distriktssjef i Peab Bygg, med ansvar for næringsmarkedet i Oslo.

− Det er med stor glede vi får inn Trond for å øke vår aktivitet i Oslo-markedet. Han vil jobbe mot næringsmarkedet, og har kompetanse for å håndtere spesialprosjekter, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen.

Nye muligheter
Ormstad er utdannet høgskolekandidat i informatikk og har en bachelor som byggingeniør. Han har jobbet som rådgivende ingeniør i Reinertsen Engineering, og har de siste 10 årene vært i Hent. Han har hatt roller som prosjektleder, prosjektsjef og produksjonssjef. Nå venter nye muligheter i Peab.

− Det var en unik mulighet til å komme videre. Jeg hadde vært lenge i Hent og ønsket å komme meg litt ut av komfortsonen. Peab er et stort og spennende system med vanvittige muligheter dersom man har vilje til å få til store ting, sier Ormstad.

Praktisk rettet problemløser
Det var litt tilfeldig at han ble nettopp byggingeniør, men han har ikke angret én dag på valget. Han trives svært godt med praktisk rettet problemløsning, og kjenner stolthet når han jobber med å oppføre bygg som han vet blir stående i mange år framover.

− Det er alltid like stas å kjøre forbi prosjekter man har bygget og si til barna sine: Det der har pappa bygget.

Godt samarbeid
I Peab forventer han å møte både spennende utfordringer og engasjerte kolleger.

− Mitt inntrykk så langt er at Peab består av engasjerte mennesker som er stolte av å jobbe i Peab og elsker å sette sitt preg på prosjektene. Jeg håper jeg kan bidra med mine erfaringer til å jobbe effektivt, finne gode løsninger og at vi fokuserer på godt samarbeid til det beste for prosjektene, sier den nye distriktssjefen.

Mer informasjon

Stine Gabrielsen

Kommunikasjonssjef Peab Norge

Telefon: +47 416 51 414