Usbl og Peab Eiendomsutvikling kjøper stor tomt i Lørenskog av Stor-Oslo Eiendom

Boligbyggelaget Usbl og Peab Eiendomsutvikling skal sammen utvikle 350-400 nye boliger på Skårer Syd i Lørenskog.

Selskapene har sammen kjøpt en tomt på rundt 20 000 kvadratmeter. Tomten, som har adresse Tunveien, er ferdig regulert, og forventes ferdigstilt i løpet av 4-5 år. Området er solrikt og sentralt, med kort avstand til Triaden kjøpesenter.

– Tomten er en del av et større område som er under utvikling og utbygging, hvor flere andre sentrale boligutviklere også er representert. Dette har blitt et veldig populært område, som trekker kjøpere fra hele Oslo og Akershus, sier administrerende direktør Henning Hanevold i Peab Eiendomsutvikling.

– Vi er godt fornøyd med dette salget, sier adm. direktør Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom. Vi selger vår siste tomt på Skårer og setter med dette et foreløpig punktum på vårt engasjement her oppe. Vårt primære fokus er eiendomsutvikling og overlater gjerne gjennomføringen til profesjonelle aktører som Peab Eiendomsutvikling og Usbl, sier Grimstad.

Det nye boligprosjektet vil bestå av blokker fra tre til sju etasjer med lav snittstørrelse på leilighetene. Sentralt i prosjektet er utviklingen av et felles torg, som et naturlig bindeledd mellom de ulike boligprosjektene i området.

– Lørenskog er et viktig vekstområde for oss hvor vi har mange prosjekter. Skårer Syd gir oss mulighet til å tilby ytterligere 400 nye boliger der våre medlemmer vil ha forkjøpsrett. Dette er vi veldig fornøyd med, og vi ser frem til å utvikle et nytt prosjekt som med sentral og god beliggenhet i Lørenskog. Vi har gode erfaringer med Peab Eiendomsutvikling gjennom samarbeidsprosjektet Varden på Nesodden, og føler oss derfor trygge på at også dette blir et godt boligprosjekt, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl.

Mer informasjon

Henning Hanevold

Adm dir Peab Eiendomsutvikling Østlandet

Telefon: +47 917 86 020