Beredskap

Peab har kompetanse til å bygge alle typer beredskapsbygg som for eksempel politistasjon, brannstasjon, ambulansestasjon og fengsel.

Under ser du noen prosjekter innen bredskap som vi har bygget.
Besøk prosjekter i bygg for å se flere prosjekter.

Finnsnes brannstasjon, Lenvik

Peab Bjørn Bygg har fått oppdraget med å bygge en ny og tidsmessig brannstasjon for Lenvik kommune rett i utkanten av Finnsnes sentrum.

Interkommunal legevakt og omsorgssenter, Ålesund

Peab K. Nordang har rehabilitert Åse omsorgssenter og bygget ny interkommunal legevakt i Ålesund. Nybygget inneholder interkommunal legevakt og en KAD-avdeling (kommunalt akutt døgntilbud). Det eksisterende bygget ble miljøsanert og revet inntil betongen.

Brannstasjon i Tromsø

Brannstasjonen dekker funksjoner for forebyggende avdeling, beredskap og 110-sentralen samt et utstillingsareal for brannhistorisk samling.

Bardufoss helikopterbase

Bardufoss er fra 1. august 2014 etablert som Forsvarets nasjonale hovedbase for helikopter, med ledelsen for både redningstjenesten og de øvrige helikoptrene.

Tromsø fengsel

Peab Bjørn Bygg har utført de bygningsmessige arbeidene i forbindelse med utbyggingen av Tromsø fengsel. Utbyggingen har omfattet åpen avdeling og lukket avdeling på ca 10.000 m2, samt hovedsluse for adkomst igjenom. Rundt 320 meter fengselsmurer.