Kontor og forretning

Peab har solid kompetanse og erfaring med utvikling, oppføring og rehabilitering av kontor- og forretningsbygg, som stiller store krav til funksjonelle, tekniske og fleksible løsninger.

Vi tilbyr byggetjenester som hovedentreprise, totalentreprise eller samarbeidsmodell.

I de tilfeller kunden ønsker en samarbeidsmodell kan vi bidra aktivt i prosjektutvikling og prosjektering for å finne gode og kostnadseffektive løsninger. Til slutt står vi for produksjon av bygget.

Her vises noen eksempler på næringsbygg som Peab har bygget. Besøk prosjekter i byggfor å se flere prosjekter.

Coop Gråtenmoen næringsbygg, Skien

Peab har bygget Gråtenmoen næringsbygg med Coop Ekxtra butikk i første etasje og fire etasjer med kontorlokaler sentralt i Skien for Coop Norge Eiendom.

Amundsengården, Tromsø

Peab Bjørn Bygg har bygget Amundsengården kontorbygg ved den nye havneterminalen i Tromsø. Kontrakten hadde en verdi på 63 millioner kroner.

QB kontorbygg, Tromsø

QB – Peab Bjørn Byggs nye hovedkontor i Tromsø er Nord-Norges første bygg med BREEAM Very Good-sertifisering. Kontorbygget har et bruttoareal på 9.600 kvm, og er et passivhus med energiklasse A.

Nye Narvik Torv

Peab - Bjørn Bygg har bygget 8 500 samfunnsnyttige kvadratmeter i Narvik sentrum. Nye Narvik Torv er et signalbygg med attraktive uterom og møteplass med kafe. Et kontorbygg på totalt fem etasjer skal huse Narvik bibliotek og fylkesbiblioteket, Narviksenteret med krigsmuseum, Turistkontoret og Sparebanken Narvik.

IKEA-varehus, Ringsaker

Peab har bygget et nytt varehus for IKEA på Ringsaker mellom Lillehammer og Hamar. Oppdragsgiver er IKEA Norge, og kontraktssummen er på 270 millioner kroner. Grunnarbeidene på Ringsaker startet i 2013, og oppføringen av selve bygget startet i april 2014.

Kværnerhallen, Oslo

Peab har utført total rehabilitering av den gamle Kværnerhallen. Deler av hallens fasaden er bygget om, og inne i hallen er det etablert kontorarealer, som stod klare for innflytting sommeren 2012.