Bolig

Peab er en stor aktør innen boligbygg, og har bred erfaring både innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter, og rehabilitering og vedlikehold.

Vår lange erfaring gjør at vi kan tilby prosjekter som både er kostnadseffektive og bærekraftige.

Vi utfører alle typer boligoppdrag fra store boligprosjekter til rekkehus og eneboliger, og tilbyr byggetjenester som hovedentreprise, totalentreprise eller samarbeidsmodell.  

Peab har bygget flere større boligprosjekter, og se noen eksempler under. Besøk prosjekter i bygg for å se flere prosjekter.

Vi har også flere boliger til salgs, se bolig for salg.

Carl Berner Torg, Oslo

Peab har bygget Carl Berner Torg i Oslo til en kontraktssum på 380 millioner eks. mva. Prosjektet er bygget etter miljømerket Breeam Very Good.

Fløtningen Park, Skien

Peab har bygget videre på Fløtningen Park i Skien som har blitt et flott boligområde nær Telemarkskanalen og Hjellevannet. Byggetrinn tre består av to boligblokker på til sammen 45 leiligheter.

Himmel & Hav, Tromsø

Peab Bjørn Bygg har vært totalentreprenør på boligprosjektet Himmel & Hav i Tromsø til en kontraktssum på 182 millioner kroner.

Signaturen og Sjøfront II, Tønsberg

Peab har vært totalentreprenør på boligprosjektene Signaturen og Sjøfront trinn II på Kaldnes brygge i Tønsberg for Selvaag Bolig. Kontraktssummen var på ca. 147 millioner kroner.

Sjuråkeren boligprosjekt, Ålesund

Peab K. Nordang har bygget nytt leilighetskompleks med 33 moderne leiligheter for Ulsmo Eiendom AS på Blindheim.

Bondistranda, Asker

Peab Eiendomsutvikling og ABBL står sammen om et av Askers største boligprosjekter i nyere tid. De 208 leilighetene ble fordelt på tre salgs- og byggetrinn, med oppstart høsten 2010 og ferdigstillelse i 2015.

Teaterkvarteret, Tromsø

Det første av i alt tre byggetrinn bestod av 38 leiligheter, og ble igangsatt i mai 2013 med innflytting høsten 2014. Andre byggetrinn bestod av 55 selveierleiligheter og garasje med innflytting mai 2015. Peab står bak både utviklingen og oppføringen av boligene.