Bolig

Peab er en stor aktør innen boligbygg, og har bred erfaring både innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter, og rehabilitering og vedlikehold.

Vår lange erfaring gjør at vi kan tilby prosjekter som både er kostnadseffektive og bærekraftige.

Vi utfører alle typer boligoppdrag fra store boligprosjekter til rekkehus og eneboliger, og tilbyr byggetjenester som hovedentreprise, totalentreprise eller samarbeidsmodell.  

Peab har bygget boligprosjekter som Fløifjell og Teaterkvarteret i Tromsø, Vøyen Hageby på Vøyenenga, Bondistranda i Asker, og Sjursåkeren i Ålesund. Besøk prosjekter i bygg for å se flere prosjekter.

Vi har også flere boliger til salgs, se bolig for salg.

Sjuråkeren boligprosjekt, Ålesund

Peab K. Nordang har bygget nytt leilighetskompleks med 33 moderne leiligheter for Ulsmo Eiendom AS på Blindheim.

Fløifjell, Tromsø

Fløifjell borettslag ligger flott til i overgangen mellom bebyggelse og naturskjønne Fløyfjell langs Storbakkvegen. Boligene ligger høyt i terrenget med fantastisk utsikt over Tromsøysundet til Tromsøya og Store Grindøya mot vest.

Vøyen Hageby, Vøyenenga

Peab har ferdigstilt 68 leiligheter og utført grunnarbeidet for 29 rekkehus på det første av flere byggetrinn i feltutbyggingen Vøyen Hageby på Vøyenenga i Bærum.

Bondistranda, Asker

Peab Eiendomsutvikling og ABBL står sammen om et av Askers største boligprosjekter i nyere tid. De 208 leilighetene ble fordelt på tre salgs- og byggetrinn, med oppstart høsten 2010 og ferdigstillelse i 2015.

Teaterkvarteret, Tromsø

Det første av i alt tre byggetrinn bestod av 38 leiligheter, og ble igangsatt i mai 2013 med innflytting høsten 2014. Andre byggetrinn bestod av 55 selveierleiligheter og garasje med innflytting mai 2015. Peab står bak både utviklingen og oppføringen av boligene.

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.