Søkeresultat

"" gav 698 treffer

Peab rehabiliterer Halden godshus for Kirkens Bymisjon

Godshuset er en sentral møteplass og arena for Kirkens Bymisjon i Halden og deres arbeid for barn, ungdom og voksne i lokalsamfunnet.

Klemskvartalet, Kongsberg

Peab skal bygge 38 leiligheter på Klemskvartalet i Kongsberg for Klems gate 29 AS, Pilares Eiendom.

Tannbygget, Tromsø

Peab Bjørn Bygg har har bygget Tannbygget som er i tilknytning til tannlegeutdanningen i Tromsø. Prosjektet er gjennomført som en totalentreprise.

Peab bygger verkstedbygg i Trysil

Ze Bra, en av landets største leverandører av veimerking, investerer i et helt nytt verksted- og servicebygg i Trysil. Peab er valgt som totalentreprenør for en kontraktssum på 37 millioner kroner.

Starter byggingen av Herkules Park

Peab Eiendomsutvikling og Citycon har besluttet byggestart av Herkules Park. Interessen for leilighetene har vært stor, og 16 av 39 er solgt i det første av to byggetrinn.

Verkstedbygg, Trysil

Peab har bygget et splitter nytt verkstedbygg på rundt 1900 kvadratmeter i Trysil for en av landets største leverandører av veimerking, Ze Bra Vei.

Peab bygger ut og fornyer Sørreisa skole

Peab Bjørn Bygg har signert kontrakt med Sørreisa kommune om å utvide og rehabilitere deler av Sørreisa skole. Kontrakten er en totalentreprise med en kontraktsverdi på ca. 146 millioner kroner eks. mva.

Peab kjøper 90 prosent av HGT i Bergen

Tirsdag 13. juli inngikk Peab Anlegg en avtale om å kjøpe 90 prosent av aksjene i HGT AS. HGT er en hoved- og totalentreprenør innen alt av grunnarbeid. Selskapet har hovedkontor og eget verksted på Kokstad i Bergen.

Peabs resultat andre kvartal 2021

Forbedret driftsmargin og god ordresituasjon

El-fergeleier, Nordland

Peab Anlegg skal bygge om fire fergeleier nord i Nordland for Statens vegvesen. Arbeidene vil pågå fra september 2021 og ut november 2022.

Joar Caspersen ny adm. direktør i Peab Asfalt og Swerock

Joar Caspersen (52) er ansatt som ny adm. direktør for Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS. Han tiltrer stillingen 1. september. Frem til nå har Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS hatt egne adm. direktører. Dette endres når Joar Caspersen tiltrer. Han vil lede begge selskapene.

Nytt skoleprosjekt for skolebyggeren i Vest

Ørsta kommune valgte Peab K. Nordang som totalentreprenør for Sæbø skule og barnehage. Byggene oppføres i massivtre og kontrakten har en verdi ca. 58 MNOK eks. mva.

Peab oppgraderer Reinsvoll stasjon

Peab Anlegg er tildelt utførelsesentreprisen for nytt kryssingsspor og oppgradering av Reinsvoll stasjon på Gjøvikbanen. Byggherre er Bane NOR og kontrakten har en verdi på 97 millioner kroner eks. mva.

Foto: William Boman

Bilanlegg Bertel O. Steen, Ålesund

Peab K. Nordang skal bygge Bertel O. Steens nye bilanlegg på Digerneset i Ålesund.

Sykkelvei, Trondheim

Peab Anlegg skal bygge ny sykkelvei fra Dalenbrua til Lilleby skole for Statens vegvesen. Kontraktssum er 32 MNOK eks. mva.

Salgsstart på Sandefjord Hageby

Salget av 43 leiligheter i Peab Eiendomsutviklings prosjekt Sandefjord Hageby er i gang. Ambisjonen er å skape en ny, fremtidsrettet og miljøvennlig bydel, og planen er å svanemerke samtlige boliger i prosjektet.

Peab bygger Vesterålens største hotell noensinne

Peab Bjørn Bygg skal bygge Quality Hotel Richard With, som får beliggenhet rett ved Hurtigrutemuseet på Stokmarknes i Vesterålen. Det storslåtte hotellprosjektet er et initiativ fra lokale investorer, og skal driftes av Petter Stordalens Nordic Choice Hotels.

Peab kåret til årets lærebedrift i Trøndelag

Trøndelag fylkeskommune ved yrkesopplæringsnemnda har kåret Peab Anlegg til årets lærebedrift 2020.

Peab bygger Kautokeino skole

Peab Bjørn Bygg har signert kontrakt med Kautokeino kommune om oppføring av en ny barne- og ungdomsskole med idrettshall og svømmehall. Kontrakten har en verdi på ca. 207 millioner kroner eks. mva.

Partnerprofil

De vi sponser må opptre og kommunisere i henhold til våre kjerneverdier, som beskrevet under. Partnerprofilen undertegnes av begge parter ved inngåelse av sponsorkontrakt.

template
template
template

template

template

template

template